Κορωνο-πάρτι με 42 «θαμώνες» σε διαμέρισμα στην Κυψέλη

Σύλληψη και «τριχίλιαρο» για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού – Από €300 το πρόστιμο σε κάθε καλεσμένο

Η αλήθεια είναι ότι στην πυκνοκατοικημένη περιοχή της Κυψέλης δύσκολα βρίσκει κάποιος μεγάλα σπίτια για να φιλοξενήσουν πολλούς νοικάρηδες. Όπως φαίνεται όμως όλοι οι καλοί χωράνε, ακόμη κι αν είναι… 42(!!!), αρκεί φυσικά να υπάρχει όρεξη για πάρτι, εν προκειμένω κορωνοπάρτι.

Η όρεξη λοιπόν υπήρχε, το «φιλόξενο» διαμέρισμα βρέθηκε  στην Κυψέλη όπου παρά τις σχετικές υγειονομικές απαγορεύσεις 42 «θαμώνες» είπαν να το γλεντήσουν. Αυτοί που δεν το βρήκαν πολύ… διασκεδαστικό ήταν προφανώς οι περίοικοι και σίγουρα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, για παράβαση των μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού, επιβάλλοντάς του το προβλεπόμενο πρόστιμο των 3.000 ευρώ.

Τη λυπητερή του προστίμου των 300 ευρώ έλαβαν και έκαστος από τους 42 συμμετέχοντες στο κορωνοπάρτι για παραβίαση περιορισμού κίνησης και μη χρήση μάσκας κατά περίπτωση.

Σημειώνεται, ότι χθες, Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα 65.739 έλεγχοι, στου πλαίσιο των οποίων βεβαιώθηκαν συνολικά 1.782 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 15 συλλήψεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα