Κως: Περιστατικό bullying σε σχολείο – Στο νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία ένας μαθητής

Ένα περιστατικό bullying σημειώθηκε σε σχολείο, αυτή την φορά στην Κω.

Ένας μαθητής στο Λύκειο Αντιμάχειας της Κω μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε.

Σύμφωνα με το “Βήμα της Κω” θύμα άγριας επίθεσης έπεσε ένας μαθητής στο Λύκειο Αντιμάχειας στην Κω. Σύμφωνα μάλιστα με τοπικά ΜΜΕ, το θύμα φέρεται να μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία.

Το παιδί που φέρεται να έπεσε από τον συμμαθητή του, όπως αναφέρει το «Βήμα της Κω» – μπήκε στη μέση για να σταματήσει έναν καβγά που είχε προηγηθεί ανάμεσα στο παιδί που χτύπησε (και έπαθε αμνησία) και σε έναν μικρότερο μαθητή.

Το θύμα προσπάθησε να προστατεύσει μικρότερο μαθητή

Προσπάθησε να σταματήσει τον καβγά και να προστατεύσει το μικρότερο μαθητή και όταν είδε ότι ο άλλος μαθητής ερχόταν προς τα πάνω του, φοβήθηκε και τον χτύπησε μία φορά για να αμυνθεί, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να χτυπήσει.

Αμέσως μετά, πήγε στον Διευθυντή και του είπε όλα όσα έγιναν. Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι υπάρχουν και μάρτυρες στο περιστατικό, που μπορούν να επιβεβαιώσουν τα όσα λέει το παιδί.

Για το σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας είναι ενήμερες και οι αστυνομικές Αρχές στην Κω, στις οποίες προσέφυγαν οι γονείς του μαθητή. Το παιδί που κατηγορείται για bullying φέρεται να έχει προκαλέσει αρκετές φορές προβλήματα, κατηγορία ωστόσο που -σύμφωνα με το «Βήμα της Κω»- διαψεύσθηκε από το Διευθυντή του σχολείου και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κω», οι γονείς αναφέρουν ότι ο «δράστης» του συγκεκριμένου περιστατικού, δημιουργεί συχνά προβλήματα στο σχολείο, με αποτέλεσμα να φοβούνται τα παιδιά να πάνε στο σχολείο, αλλά και οι ίδιοι να ανησυχούν μήπως συμβεί κάτι σοβαρότερο.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής στο Λύκειο Αντιμάχειας ο δράστης έχει εμπλακεί και σε άλλα περιστατικά bullying, ενώ από το περιβάλλον του παιδιού που κατηγορείται ότι προκάλεσε το επεισόδιο κάνουν λόγο για ένα ήσυχο παιδί που δεν έχει δημιουργήσει ξανά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα