Κουλούρι γίγας πρώτα στη Θεσσαλονίκη και τώρα στην Αμφίπολη

Μετά από την παρασκευή ενός τεραστίων διαστάσεων κουλουριού στον Λευκό Πύργο, οι αρτοποιοί σκοπεύουν να πάρουν τον δρόμο για Αμφίπολη.

Όπως αποκάλυψε στο Thestival. gr η πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης, Έλσα Κουκουμέρια, βαθύτερη επιθυμία τους είναι να καταφέρουν ένα αντίστοιχα μεγάλο επίτευγμα στην περιοχή της Αμφίπολης.

“Είναι ένα όραμα που έχουμε όταν ανοίξει το μνημείο της Αμφίπολης και αποκαλύψει όλα τα μυστικά του στο κοινό, να κάνουμε και εκεί μια αντίστοιχη δράση”, τόνισε η κ. Κουκουμέρια και συμπλήρωσε πως ό,τι είναι να γίνει, θα πραγματοποιηθεί σε βάθος χρόνου και μετά την ολοκλήρωση των ανασκαφών.

Τέλος, η πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Θεσσαλονίκης υπογράμμισε ότι οι δράσεις δεν θα σταματήσουν εκεί, αφού θα πάρουν σειρά και άλλα μέρη της Βόρειας Ελλάδας.
“Ας πάρουμε με το καλό το Γκίνες για το κουλούρι στον Λευκό Πύργο και μετά θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις”, τόνισε η κ. Κουκουμέρια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα