Κρητικό FREEWIN γλέντι στα Ανώγεια

Στα Ανώγεια του Ρεθύμνου της Κρήτης, οι κάτοικοι του χωριού γιόρτασαν με μοναδικό τρόπο την έλευση του FREEWIN χορεύοντας, διασκεδάζοντας και τραγουδώντας έξω από το τοπικό κατάστημα ΟΠΑΠ. Με ζωντανή μουσική και υπό τους ήχους της Κρητικής λύρας και των παραδοσιακών μαντινάδων, γνώρισαν το FREEWIN μέσα σε ένα υπέροχο τοπίο ανάμεσα στα βουνά, ενώ δοκίμασαν και τοπικές, παραδοσιακές λιχουδιές.

Σε υψόμετρο 800 μέτρων, οι κάτοικοι των Ανωγείων πέρασαν ένα μοναδικό βράδυ αναδεικνύοντας την κουλτούρα της περιοχής αλλά και τους μοναδικούς της χορούς, ενώ μια τυχερή νικήτρια κέρδισε κι ένα δώρο μετά από κλήρωση.

Δείτε το βίντεο

Το νέο δωρεάν FREEWIN* σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις έως και 100.000 ευρώ κάθε ημέρα. Μέσα από το OPAP Store App μπαίνεις κι εσύ στον μοναδικό κόσμο του FREEWIN και οι καθημερινές σου αποφάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη.

Το μόνο που μένει είναι να παίξεις: Βρίσκεσαι εντός ενός καταστήματος ΟΠΑΠ, ανοίγεις το OPAP Store App και επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN.

 Πελάτες του καταστήματος ΟΠΑΠ διασκεδάζουν με ζωντανή Κρητική μουσική

Η ζωντανή ορχήστρα στο κατάστημα ΟΠΑΠ στα Ανώγεια

 Πελάτης του καταστήματος ΟΠΑΠ συμμετέχει στο FREEWIN

O Γιώργος Σαμαράς, Head of Sales των OPAP Stores, μαζί με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ΟΠΑΠ στα Ανώγεια Αντώνη Κοντόκαλο και την νικήτρια της κλήρωσης

H ομάδα Pr & Μedia Relations του ΟΠΑΠ με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα