Κρούσματα κορωvοϊού σε Big Brother και J2US

Βρέθηκε θετικός ένας τεχνικός που εργάζεται και στις δύο παραγωγές.

O κορωνοϊός δεν άφησε ανέγγιχτες ούτε τις τηλεοπτικές παραγωγές, με “παθόντες” το Big Brother και το Just The Two Of Us.

Σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε» που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου τουλάχιστον ένα κρούσμα κορωνοϊού έχει επιβεβαιωθεί στην παραγωγή του «Μεγάλου Αδελφού». Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης, από εκεί ξεκίνησαν όλα και οδηγήθηκαν σε τεστ και οι εμπλεκόμενοι με το J2US, καθώς βρέθηκε θετικός ένας τεχνικός που εργάζεται και στις δύο παραγωγές.

Έτσι, εξετάστηκαν και όσοι συμμετέχουν στο μουσικό σόου του OPEN, όπου βρέθηκε θετικό κρούσμα γι’ αυτό και αναβλήθηκε το LIVE του Σαββάτου.

«Επειδή ο κόσμος δεν γνωρίζει, πάρα πολλά άτομα που δουλεύουν σε μια παραγωγή, όπως στο J2US, μπορεί να δουλεύουν το πρωί στον ΣΚΑΪ, μετά σε άλλη παραγωγή του Open, μετά στον ΑΝΤ1… Κυρίως οι τεχνικοί, δουλεύουν σε πολλές παραγωγές. Ενημερώθηκα πως ένας τεχνικός σε μια άλλη μεγάλη παραγωγή, όχι δική μας, έχει βγει θετικός», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.
«Να το πούμε, είναι επίσημο, είναι στο Big Brother. Μάλιστα, δεν είναι ένα το κρούσμα εκεί, φημολογείται ότι είναι περισσότερα», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα