Κτηνωδία: Έξι άνδρες βίαζαν 8χρονη για μια εβδομάδα και στο τέλος την σκότωσαν

Η απόλυτη φρίκη στην Ινδία.

Δικαστήριο έκρινε ενόχους έξι άνδρες για τον βιασμό και τη δολοφονία μιας οκτάχρονης τον περασμένο χρόνο, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ένας δικηγόρος σε μια υπόθεση που προκάλεσε την οργή της ινδικής κοινής γνώμης.

Τον Ιανουάριο 2018 το θύμα, το οποίο ανήκε σε μια νομαδική μουσουλμανική φυλή που ζει στα δάση του Κασμίρ ναρκώθηκε και απήχθη. Κρατήθηκε αιχμάλωτο σε ένα τέμενος και επί μια εβδομάδα βιαζόταν προτού στραγγαλιστεί και χτυπηθεί μέχρι θανάτου με μια πέτρα. Αλλο ένα περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα στην Ινδία, όπου άγνωστοι απήγαγαν και σκότωσαν ένα κοριτσάκι για χρέος 13ο ευρώ.

Το πτώμα του κοριτσιού από την Ινδία βρέθηκε τον ίδιο μήνα σε ένα δάσος κοντά στην πόλη Κάτουα. Από τους οκτώ κατηγορούμενους κρίθηκαν ένοχοι οι έξι. Ολοι τους είχαν δηλώσει αθώοι. Ενας από τους κατηγορούμενους -ο γιος ενός από τους καταδικασθέντες-αθωώθηκε. Μεταξύ των κατηγορούμενων ήταν ένας συνταξιούχος κυβερνητικός αξιωματούχος, τέσσερις αξιωματικοί της αστυνομίας και ένας ανήλικος.

Ο ανήλικος θα δικαστεί χωριστά από δικαστήριο ανηλίκων. Η υπόθεση έγινε πρωτοσέλιδο στον ινδικό Τύπο και δεξιές ινδουιστικές οργανώσεις και δικηγόροι διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας την σύλληψη και των οκτώ.

Διαβάστε επίσης