Λαμκέλ Ζε: Πλακώθηκε με πρόεδρο, προπονητή στην Αντβέρπ, ζήτησε αύξηση για τα έξι γκολ σε 25 ματς. Αλαφούζο, το νου σου…

Καλώς τον Ντιντιέ Λακμέλ Ζε. Με το δεξί να περάσει την πόρτα στο Κορωπί, στον Παναθηναϊκό. Καλορίζικος. Είναι, λέει, αριστεροπόδαρος και παίζει κι από δεξιά. Ύψος, 1μ.92. Από το Καμερούν και παίζει στην Αντβέρπ. Είχε τον Μπόλονι προπονητή εκεί. Όλα καλά.

Η Wikipedia, μάλιστα το θεωρεί δεδομένο, ήδη τον έχει ως παίκτη του Παναθηναϊκού. Και πας, τώρα, εσύ, σαν καλός δημοσιογράφος και ρίχνεις μια ματιά, να βρεις κανένα στοιχείο. Φρέσκο κοσκινάκι είναι ο Ζε.

Κλικάρεις στο Google κι αρχίζουν τα ωραία. Ο Ντιντιέ πλακώθηκε με όλους στην Αντβέρπ, γι αυτό ήθελε να την κάνει. Και με τον πρόεδρο και με τον προπονητή τον Ιβάν Λέκο. Αισθάνεται αδικημένος το παλικάρι, που δεν εκτιμούνε την αξία του.

Μέχρι το 2023 έχει συμβόλαιο με τους Βέλγους. Πάει το καλοκαίρι να μικλήσει

με τον πρόεδρο, όπως γράφει το https://en.africatopsports.com/2020/06/20/didier-lamkel-ze-cameroonian-striker-threatens-of-leaving-antwerp/

Και πλακώνεται. Του έδινε λιγότερα από την αξία του ο πρόεδρος. Έξι γκολ σε 25 παιχνίδια έβαλε ο Ζε κι ήθελε παραπάνω λεφτά. Το’ παιξε κι εκβιαστικά. «Θα σηκωθώ να πάω στο Καμερούν να δω την οικογένειά μου», σου λέει. «Δεν ξαναπατώ στην προπόνηση». Και κατέληξε ότι ο πρόεδρος πρέπει να πληρώσει την πραγματική του αξία. Την έξι γκολ σε 25 ματς.

Και μετά, ο Ντιντιέ πλακώθηκε με τον Λέκο, τον προπονητή. Δεν τον έβαζε να παίξει και ο Ντιντιέ τα πήρε στο κρανίο. Και το δήλωσε στη Λα Ντερνιέ Χερ. Από την αρχή τη σεζόν έπαιξε μόλις τέσσερα ματς και 15 αγωνιστικές εκτός αποστολής ο μεσιέ Ζε.

https://www.malikonokow.com/sport/football/item/21395-rss-418470

Κι ο Αλαφούζος πρέπει να το προσέξει το παιδί. Μην τυχόν μπουκάρει καμία μέρα στο γραφείο και ζητήσει αύξηση. Άπαξ και το έκανε μια φορά, γιατί να μην το ξανακάνει.

Με τον Μπόλονι, βέαια, δεν θα ΄χει τέτοια προβλήματα. Θα έρθει να παίξει βασικός. Ποιος Χατζηγιοβάννης τώρα και ποιος Αϊτόρ. Ο Ζε είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα