Λαζαρίδης για Novartis: Η ΝΔ κινείται θεσμικά, δεν κάνουμε πίσω

Την θέση ότι η Νέα Δημοκρατία κινείται θεσμικά στην υπόθεση της Novartis διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Λαζαρίδης ενόψει της σημερινής συζήτησης και ψηφοφορίας στη Βουλή.

«Δεν κάνουμε πίσω. Θα προχωρήσουμε με στοιχεία και όχι με ρεβανσισμούς και κυνήγι μαγισσών» τόνισε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» ο κ.Λαζαρίδης.

«Το λέω αυτό γιατί όταν προέκυψε αυτή η ιστορία είχαμε τις δηλώσεις του κ. Παπαγγελόπουλου έξω από τα Μέγαρο Μαξίμου που μίλησε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους και μάλιστα είχε καλέσει τα -υπόλοιπα από τον ΣΥΡΙΖΑ – κόμματα να αυτοκαθαρθούν. Κατά συνέπεια, εμείς έχουμε τη θεσμικότητά μας. Θα τα συζητήσουμε όλα στη Βουλή και τα μεσάνυχτα θα έχουμε την απόφαση» είπε ο κ.Λαζαρίδης, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επέκτασης του κατηγορητηρίου για την υπόθεση.

«Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι εάν κατά το στάδιο της έρευνας της υπόθεσης από τη Βουλή ή από τη Δικαιοσύνη προκύψουν στοιχεία και για άλλα, επιπλέον πρόσωπα που είχαν ανάμιξη στη νοσηρή αυτή υπόθεση, προφανώς το κατηγορητήριο μπορεί να επεκταθεί» επεσήμανε ο κ.Λαζαρίδης.

Διαβάστε επίσης