Λευκή πετσέτα o Ιβάν, του φταίει ο… Μητσοτάκης!!!

Τραυματίες οι Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ, έφυγαν οι Σάκχοφ και Κάνιας, χωρίς σέντερ φορ και κόφτη. Αν χάσει την κούπα ο ΠΑΟΚ, θα φταίει ο Κυριάκος!!!

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις. Έχει και τα καλά του αυτός ο λαός, λέει κι ωραία πράγματα πολλές φορές. «Ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να κυβερνήσει ποτέ την Ελλάδα», είχε δηλώσει ο γίγας Ιβάν Σαββίδης, όταν αποκαλούσε τον Τσίπρα, «Πούτιν της Ελλάδας».

Τα ’φερε έτσι ο καιρός που έγινε ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός. Και τώρα, τι γίνεται, μάστορα; Τίποτα δεν γίνεται. Η ζωή συνεχίζεται κανονικά, σου λέω εγώ. Κι άμα ο Σαββίδης έπεσε έξω στις προβλέψεις του, κανένα πρόβλημα.

Είπε, ξείπε ο Ιβάν. Σιγά το δύσκολο, δηλαδή. Τότε που τα έλεγε αυτά, είχε τον σκοπό του. Ήθελε να κάνει την επανάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα κατάφερε. Πρώτα ο Δρόσος που δεν είναι του τζάμπα και μιλάει και ρώσικα κράτησε το λάβαρο της επανάστασης των μπολσεβίκων, μετά τοποθετήθηκε ο Γραμμένος κι έφερε την εξυγίανση. Δημοκρατικά πάντα και 3,5 εκατ. ευρώ μπαξίσι στις εκλογές της ΕΠΟ.

Ο Τσίπρας ήτανε στα πράγματα, αυτόν υποστήριξε. Άλλο, τώρα, αν μ’ αυτές τις δηλώσεις του ήθελε να το παίξει νταβατζηλίκι στα πολιτικά. Διότι αυτό έκανε τότε ο Ιβάν.

Σου λέει, είμαι στον ΠΑΟΚ κι αλωνίζω, ποιος Μητσοτάκης τώρα, τι να μετρήσει ο Κρητικός, εγώ έχω έναν ολόκληρο λαό πίσω μου. Κι απ’ αυτόν τον λαό που είχε πίσω του ο Ιβάν, οι μισοί ψήφισαν τον Μητσοτάκη. Για την τσέπη τους ενδιαφέρθηκαν, όχι για να έχουνε δερβέναγα τον Σαββίδη.

Κι ας έκανε γκάλοπ το Σαββιδοτεχνείο μία ημέρα πριν από τις εκλογές ότι ο Τσίπρας προηγείται 70-30 του Μητσοτάκη. Κι ας έκανε κι άλλο γκάλοπ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνε 34% και η ΝΔ 24%. Εκεί που δεν πιάνει μελάνι το έγραφε το Σαββιδοτεχνείο ο λαός του ΠΑΟΚ και ψήφισε ό,τι γούσταρε.

Πάμε παρακάτω. Και τι θα γίνει τώρα με τον ΠΑΟΚ; Θα μείνει στην απ’ έξω και θα τα σαρώνει όλα ο Ολυμπιακός; Αυτά γράφει το Σαββιδοτεχνείο. Με την άδεια του Ιβάν, βέβαια, δεν γράφουνε ό,τι τους κατέβει οι Σαββιδοτέχνες.

Της πλάκας είναι ο Ιβάν. Έτσι δηλαδή και δίνει αυτός τη γραμμή να την πέσουνε στον Μητσοτάκη και τον Μαρινάκη, πάει να πει ότι είναι λίγος. Έτσι είναι και θα σ’ το εξηγήσω.

Είσαι εσύ ο Ιβάν. Είσαι φραγκάτος και πρόεδρος στον ΠΑΟΚ. Το φυσάς το χρήμα. Είσαι με τον Τσίπρα που ξαναχάνει με δέκα μονάδες το ντέρμπι που θα… γύριζε.  Βγαίνεις στο αντάρτικο; Όχι βέβαια.

Περιμένεις. Δεν φωνάζεις. Οι φωνές είναι ένδειξη αδυναμίας. Ο σοβαρός επιχειρηματίας δεν κάνει τέτοια πράγματα. Ξέρει ότι μέσα στο παιχνίδι είναι και η ήττα. Κάνει τουμπεκί. Δεν μιλάει. Κάθεται και περιμένει να δει πού θα κάτσει η μπίλια.

Έτσι είναι. Άπαξ και βγάζεις την ντουντούκα από την πρώτη μέρα, το ’χασες το παιχνίδι. Ρώτησε ο Σαββίδης πώς είδανε οι παίκτες του ΠΑΟΚ την αλλαγή κυβέρνησης; Απλά πράγματα σε ρωτάω.

Όταν τον Μάιο ο ίδιος ο Τσίπρας στέλνει συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όταν διαβάζουνε στο Σαββιδοτεχνείο ότι ο Ιβάν είναι ΣΥΡΙΖΑίος, τι μπορεί να σκέφτονται τώρα που άλλαξε η κυβέρνηση και βλέπουνε το Σαββιδοτεχνείο να κάνει αντιπολίτευση από την πρώτη μέρα; Ότι το χάσαμε το παιχνίδι. Αυτό σκέφτονται.

Στην Ολλανδία έχει μαζευτεί ολόκληρο το Σαββιδοτεχνείο. Όλοι μαζί μια οικογένεια είναι με τους παίκτες και τους εξωφυλλαρούχες. Παρεάκι κανονικό. Για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ, βέβαια. Ποια δημοσιογραφία τώρα και παπαριές.

Εμείς στον ΠΑΟΚ, σου γράφει ο άλλος ο Σαββιδοτέχνης. Που άπαξ κι υπήρχε σοβαρό συνδικαλιστικό όργανο, να του τραβήξει το αυτί έπρεπε. Να μην ξεφύγουμε, όμως. Οι Σαββιδοτέχνες έχουν ρίξει την ψυχολογία των παικτών. Με την άδεια του Ιβάν, βέβαια.

Και καλά, δηλαδή, με σημαία του Ιβάν είναι έτοιμη να ξανακατέβουν στο πεζοδρόμιο για τα δίκαια του ΠΑΟΚ. Για τέτοια πράγματα, μιλάμε. Μία που τα λένε με τους παίκτες και μία που τα γράφουνε.

Άλλαξε η κυβέρνηση, σου λέει, φύγανε οι δικοί μας. Ήρθαν οι Μητσοτακικοί, για να μας πάρουν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Τα διαβάζει αυτά ο λαός του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και ξεκαρδίζεται στα γέλια με το Σαββιδοτεχνείο. Γιατί οι περισσότεροι ΠΑΟΚτσήδες τον Μητσοτάκη ψήφισαν.

Και ρωτάω τώρα εγώ. Από πού προκύπτει, ρε καρντάσια, ότι ο Μητσοτάκης θα παίξει υπέρ του Ολυμπιακού; Επειδή είναι Ολυμπιακός; Και τι έγινε; Άπαξ κι ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο, κάτι θα είσαι.

Μόνο ο Τσίπρας υπήρξε αθλητής του Παναθηναϊκού και μετά έγινε ΠΑΟΚ για να πάρει κανένα ψηφαλάκι. Και στο φινάλε, τι θα κάνει ο Μητσοτάκης, δηλαδή; Θα καλέσει τον Περέιρα για να σφυρίζουν Ολυμπιακό κι όχι ΠΑΟΚ που σφύριζαν μέχρι τώρα;

Εδώ, δηλαδή, μιλάμε ότι οι Σαββιδοτέχνες το τερμάτισαν. Και δεν θέλω να σ’ το πάω λίγο παραπάνω να σου μιλήσω για δίκη προθέσεων. Είναι δύσκολα πράγματα αυτά για τους Σαββιδοτέχνες. Το αφήνω στην άκρη.

Τέτοια πράγματα μπορεί να τα καταλάβει μόνο ο Ζουράρις. Άπαξ και ψηφίζεις Μητσοτάκη, σου λέει, ψηφίζεις Μαρινάκη. Τραλαλό ο κύριος. Κι όμως, το ’φαγαν το σανό πολλοί ΠΑΟΚτσήδες, τον έβγαλαν και πάλι βουλευτή.

Ίσως επειδή δήλωσε για τον Άρη να πάει να πηδηχτεί. Είναι κι αυτό ένα κριτήριο. Γούσταραν που έβρισε τον Άρη και δεν τους ένοιαξε που ο ίδιος Ζουράρις είπε ότι και να μας πάρουν οι Τούρκοι κανα-δυο νησιά, δεν τρέχει και τίποτα.  Και το Σαββιδοτεχνείο βάραγα παλαμάκια.

Το προχωράω. Ο Πετράν ο Κωνσταντινέας ζει. Όπως σ’ το λέω. Είναι ζωντανός. Μπορεί να σε πάρει κανένα δίλεπτο να τον γνωρίσεις μετά το φούμο που έφαγε στις εκλογές από τους Καλαματιανούς, αλλά υπάρχει.

Στο ράδιο «Metropolis» βγήκε ο Πετράν της Θεσσαλονίκης, βέβαια. Και μίλησε για την επόμενη μέρα με κυβέρνηση Μητσοτάκη. Όλα τα κατάλαβε ο Πετράν με τα κόκκινα κορδόνια και το κόκκινο πανταλόνι.

Τίποτα δεν του ξεφεύγει από την πολιτική. Έτοιμος είναι να ξανακυβερνήσει. Και τι λέει ο Πετράν με το κόκκινο κορδόνι; Ότι εσείς οι βόρειοι πρέπει να προσέχετε, τώρα που ήρθε η ΝΔ στα πράγματα.

Πολύ σοβαρά σου μιλάω τώρα. Να σε κοροϊδεύει ο έστω και μαϊμού Θουκυδίδης, ο Ζουράρις, πάει κι έρχεται. Μορφωμένος είναι ο Ζουράρις. Είναι τόσο μεγάλη η μόρφωσή του που του το γύρισε στο σορολόπ, αλλά έτσι είναι.

Να σε δουλεύει ο Πετράν ο Κωνσταντινέας; Να ανησυχείτε εσείς οι βόρειοι. Κι αντί να τον πλακώσουνε με τις φασίνες, τον αφήσανε κι έλεγε. Και καλά, βάζει φυτιλιές ο Πετράν με το κόκκινο κορδόνι.

Τι να προσέχουν, όμως, δεν το είπε ο Πετράκης. Να μην αρρωστήσουν να προσέχουν ή να μην τους κάψει ο ήλιος στη Χαλκιδική; Αν εννοούσε αυτό, αλλάζει το πράγμα.

Γιατί όταν τον ρώτησαν αν ο Ολυμπιακός θα βγει κερδισμένος, ο Πίτερ με το κόκκινο πανταλόνι έκανε την πάπια. Δεν ξέρω, σου λέει. Άμα είσαι μάγκας, πέσ’ το στα ίσια και παλικαρίσια και πήγαινε και κάτσε στο εδώλιο μετά. Δεν το έκανε ο Πέτρος. Μέχρι εκεί έφτανε η μαγκιά του. Να δουλεύει τον λαό του ΠΑΟΚ.

Για να τελειώνουμε με το παραμύθι του Σαββίδη και του Σαββιδοτεχνείου. Ο ΠΑΟΚ το πήρε δίκαια το πρωτάθλημα πέρυσι, τελεία και παύλα. Είχε την καλύτερη ομάδα, μη λέμε πάλι τα ίδια. Του χρόνου πώς θα παρουσιαστεί;

Μάνι-μάνι έχει τόσους τραυματίες, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ. Έδιωξε και τους κόφτες, Σάκχοφ και Κάνια. Και τι πήρε; Έναν Βραζιλιάνο που έκαναν αγιασμό στη Βραζιλία που τον ξεφορτώθηκαν που έφυγε και τον Στοχ. Μάλιστα.

Κι ο νεαρός Γιαννούλης να δηλώνει ότι είναι έτοιμος για τη μεγάλη πρόσκληση να παίξει στο Champions League. Λες κι είναι παιδική χαρά το Champions League.

Μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ του χρόνου, χωρίς σέντερ φορ και μια χαφάρα; Και πού είναι ο Ιβάν να τα χώσει χοντρά για να πάρει παικταράδες; Έχουμε καιρό για φορ και χαφ, σου γράφει στο instagram ο Giorgakis.

Τι θα πει, έχουμε καιρό, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Στο Champions League θα παίξει ο ΠΑΟΚ, του φύγανε παίκτες, του έφυγε ο προπονητής και παίκτες δεν παίρνει ο Ιβάν. Κι αυτά τα «δίνει μάχη με τον χρόνο» που γράφουν οι Σαββιδοτέχνες, είναι για σανό.

Τι είναι, δηλαδή, ο ΠΑΟΚ; Καμιά νοικοκυρά να περιμένει τη λαϊκή το Σάββατο για να ψωνίσει δέκα λεπρά φτηνότερα τις ντομάτες; Νταμπλούχος είναι ο ΠΑΟΚ και με γερό πορτοφόλι. Το ανοίγεις και τρέχουν οι παικταράδες να σ’ το πάρουν.

Λευκή πετσέτα πετάει ο Ιβάν για του χρόνου. Κι άμα μείνει έτσι ο ΠΑΟΚ και το χάσει του χρόνου το πρωτάθλημα, που θα το χάσει έτσι και δεν ρίξει χρήμα στην αγορά, θα φταίει ο Μητσοτάκης και η ΝΔ και θα δικαιωθεί ο Πετράν με το μπλε παπούτσι – κόκκινο κορδόνι. Μια χαρά τον βολεύει τον Ιβάν. Χαίρετε.

Βουλευτής Καλοχαιρέτας στην Τούμπα

Τι ήτανε να βρεθούνε ο Γιαννακόπουλος με τον Μπακογιάννη για τον Βοτανικό, άρχισε η μουρμούρα στη Θεσσαλονίκη. Με τη νέα Τούμπα, σου λέει, τι θα γίνει. Καραούλι στήσανε στον ΠΑΟΚ. Τι θα γίνει με τη νέα Τούμπα.

Αφού έκανε τα εγκαίνια ο Φάμελλος την περασμένη εβδομάδα, τι άλλο πρόκειται να γίνει, δηλαδή. Αυτό δεν είπε ο Φάμελλος δυο μέρες πριν από τις εκλογές, ότι έγινε η προέγκριση; Πάει να πει ότι άπαξ και το είπε ο Φάμελλος αυτό, ετελείωσε, που έλεγε κι ο βουλευτής Καλοχαιρέτας.

Ο Καμμένος έδωσε τα στρέμματα, όλα κομπλέ. Μόνο η «Α», ωστόσο, έγραφε ότι τα επτά στρέμματα ανήκουν στο Υπερταμείο και δεν μπορεί να κάνει ζάφτι ο ΠΑΟΚτσής Τσακαλώτος.

Και βγαίνανε όλοι αυτοί του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και σούρανε διάφορα, ότι δεν θέλουμε να γίνει γήπεδο στον ΠΑΟΚ και άλλες τέτοιες παπαριές. Ας πάνε τώρα στον Ζουράρι να τους εξηγήσει γιατί δεν έγινε το γήπεδο. Ας ρωτήσουνε τον ίδιο τον Τσίπρα που είναι κι αυτός ΠΑΟΚάρα.

Επίτηδες δεν ψήφισαν Κυριάκο

Αυτός ο Κυριάκος Κυριάκος, Κυριάκος στον τετράγωνο, που δεν βγήκε στις εκλογές με το ΚΙΝΑΛ, απάντησε σ’ έναν χρήστη του twitter ότι δεν βγήκε γιατί δεν χρησιμοποίησε τον ΠΑΟΚ και είπε ότι αυτός ήταν ο φόβος του και χαίρομαι αν τα κατάφερα.

Αυτό έγραψε ο Κυριάκος στο τετράγωνο. Και σκωπτικός ο Κυριάκος. Ότι δεν εκμεταλλεύτηκε τον ΠΑΟΚ. Κι όλα αυτά τα ποσταρίσματα του Giorgis τι ήτανε δηλαδή; Δεν ήταν στήριξη; Πλάκα κάνουμε τώρα; Και το Σαββιδοτεχνείο που έγραφε συνέχεια;

Τι να κάνει όμως ο Κυριάκος Κυριάκος. Να εξηγεί ότι ο λαός του ΠΑΟΚ τον έγραψε κανονικά και τον Giorgis και το Σαββιδοτεχνείο μαζί και ψήφισε τον Μητσοτάκη; Άμα είχε τόση επιρροή ο μικρός Γιωργάκης, οι ΠΑΟΚτσήδες θα τον βγάζανε βουλευτή. Δεν τον έβγαλαν όμως.

Έλα, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Επίτηδες δεν τον ψηφίσανε. Για να ξαναγυρίσει στον ΠΑΟΚ. Του χρόνου θα τη χρειαστεί τη φωνή του ο ΠΑΟΚ, έτσι όπως πάει χωρίς μεταγραφές.

Διαβάστε επίσης