Ηλιάδης: «Υποβιβασμός με… ονοματεπώνυμο»

Τη δική του σκληρή απάντηση στα όσα λεγόμενα του Λάμπρου Σκόρδα έδωσε ο Δημήτρης Ηλιάδης. Ο πρώην πρόεδρος του Άρη υπενθύμισε τις ευθύνες που έχει ο διάδοχός του για τη νυν κατάσταση στην ομάδα, ενώ σημείωσε πως ο υποβιβασμός της ομάδας θα έχει το ονοματεπώνυμο του Σκόρδα.

Αναλυτικά η επιστολή του Δημήτρη Ηλιάδη:

«O κ. Σκόρδας ο οποίος «πραξικοπηματικά» επανήλθε στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει την υποχρέωση να σώσει την ομάδα. Το παραμύθι περί Γ’ Εθνικής αποτελεί μέρος της «μαύρης προπαγάνδας» την οποία ακολουθεί από την ημέρα που έχασε τις εκλογές το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν πείθει πλέον κανέναν. Ο κόσμος του ΑΡΗ έχει και μνήμη και κρίση.

Εάν ο κ. Σκόρδας, ο οποίος έχει μερίδιο ευθύνης για τα χρέη του ΑΡΗ, πιστεύει ότι καλύπτεται από το αλάθητο του Πάπα πλανάται. Εχασε πολύ γρήγορα την ψυχραιμία του και επιχειρεί να στοχοποιήσει του πάντες, προσπαθώντας να κατασκευάσει άλλοθι. Θα πρέπει να ξέρει όμως ότι εάν δεν καταφέρει να σώσει την ομάδα ο υποβιβασμός, που όλοι απευχόμαστε, θα έχει το δικό του ονοματεπώνυμο. Ο ΑΡΗΣ έχει ανάγκη από ομοψυχία και όχι από διχαστικές πολιτικές. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα