Λουκάκου: «Μ’ ενδιαφέρει το μυαλό σε μια γυναίκα όχι το σώμα»

«Κάνω τα πάντα για τα παιδιά μου»

Για τον θεσμό της οικογένειας και το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην καθημερινότητα και τη ζωή του, μίλησε ο Ρομέλου Λουκάκου. Στο «The Basecamp», ο νέος επιθετικός της Ρόμα, αναφέρθηκε στα παιδιά του, αλλά και την μητέρα του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αποτελούν τη μεγάλη προτεραιότητα της ζωής του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρομέλου Λουκάκου:

«Κάνω τα πάντα για τα παιδιά μου και τη μητέρα μου. Εάν πρέπει να γίνει κάτι για αυτούς, θα το κάνω αμέσως. Δεν έχω χάσει ούτε μία πρώτη μέρα στο σχολείο του μεγαλύτερου γιού μου. Ακόμα και όταν ήμουν στο εξωτερικό και έπρεπε να προπονηθώ. Στην πρώτη του προπόνηση ήμουν πάντα εκεί. Δεν του έλειψε τίποτα. Ή ακόμα και για τη μητέρα μου, αν δεν αισθάνεται καλά ή αν θέλει κάτι, τότε είμαι εκεί αμέσως.

Είναι πάντα εκεί για μένα, οπότε είναι λογικό να είμαι πάντα εκεί για αυτούς. Αυτό δεν κάνει πάντα τα πράγματα εύκολα όταν πρόκειται για αγάπη. Γιατί θέλω να είμαι πάντα εκεί για τα παιδιά μου και πρώτα από όλα για τη μητέρα μου. Όταν παρατηρώ ότι δεν λαμβάνω την ίδια ενέργεια από την σύντροφό μου, προσέχω και μιλάω για αυτό κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο.

Ένα υπέροχο σώμα δεν σημαίνει πια πολλά για μένα. Με ενδιαφέρει περισσότερο το μυαλό. Ειδικά όσο μεγαλώνεις και κάνεις παιδιά, αρχίζεις να σκέφτεσαι περισσότερο. Τα υπόλοιπα τα έχω ήδη δει, ξέρεις. Μόνο μια γυναίκα που μπορεί να με τονώσει πνευματικά έχει μια ευκαιρία μαζί μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα