Λουτσέσκου: Θα βάλει τους «ξεζουμισμένους» με τον Άρη ή θα έχουμε «αλλοίωση του πρωταθλήματος» με ρεζέρβες;

Το κύπελλο και μη ήττα από τον Ολυμπιακό ο στόχος του Ρουμάνου

Κι ο Λουτσέσκου τι θα κάνει, δηλαδή με τον Άρη; Θα βάλει βασικούς ή θα τους ξεκουράσεις για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή; Πολύ σοβαρό ερώτημα.

Ο ΠΑΟΚ έχει στόχος μόνο το κύπελλο, για να σώσει την χρονιά και καλώς το’ χει, δηλαδή. Άπαξ και το πήρε, ξεχάστηκαν όλα. Η χρονιά θεωρείται πετυχημένη.  Θ’ αρχίσουν τα ΠΑΟΚάρα μου οι Σαββιδοτέχνες και πάμε γι αλλά την άλλη σεζόν.

Ο Λουτσέσκου δεν είναι κανένας τυχαίος. Έξυπνος άνθρωπος είναι. Σου λέει, έτσι και γυρίσω στην Θεσσαλονίκη με άδεια χέρια φέτος, την έκανα από κούπες. Στραπατσαρίστηκα.

Το κύπελλο τον νοιάζει και καλά κάνει που σκέφτεται έτσι. Ο ίδιος είπε ότι οι παίκτες του είναι ξεζουμισμένοι, μετά τις σερί σφαλιάρες. Κι έρχεται το ματς με τον Άρη στην Τούμπα. Τι κάνει ο στρατηγός;

Θα βάλει και πάλι τους Τέιλορ και Σάστρε και Μιχάι και Βαρέλα να γελάει ο κόσμος; Θα βάλει αναπληρωματικούς για να έχει φρέσκους τους καλούς για το ματς με τον Ολυμπιακό; Διότι ούτε στο Φάληρο θέλει να χάσει, είναι ζήτημα τιμής.

Αν βάλει αναπληρωματικούς με τον Άρη, δεν θα μιλάμε για αλλοίωση του πρωταθλήματος; Όχι, ρε, εμείς εδώ δεν θα μιλάμε για καμία αλλοίωση, όπως γράφανε οι Σαββιδοτέχνες για τον Μαρτίνς ότι αλλοίωσε το πρωτάθλημα επειδή έπαιξε με τον Ολυμπιακό Β’ στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη.

Άπαξ κι ο στόχος είναι το κύπελλο, ας βάλει όσους θέλει από τις ακαδημίες ο Λουτσέσκου. Καμία αλλοίωση. Και μια ενδεκάδα από Κούτσια να παίξει ο ΠΑΟΚ κανένα πρόβλημα. Αρκεί να το χτυπήσει στα ίσια το ματς, όπως έκανε ο Ολυμπιακός. Που υποτίθεται ότι θα καθόταν να χάσει, όπως άφηναν να εννοηθεί οι ηλίθιου προπαγανδιστές.

Τώρα, θα πεις ο ΠΑΟΚ δηλώνει και πολλούς τραυματίες. Οπότε έχει δικαιολογία ότι χρησιμοποιεί αναπληρωματικούς.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα