Μαλακατές για Διπλή Ανάπλαση: “Προχωρά με μικρή καθυστέρηση, αλλά χωρίς εμπόδια”

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές, εξήγησε με γραπτή δήλωση πως η Διπλή Ανάπλαση προχωρά, έστω με μικρές καθυστερήσεις, ενώ ανέφερε πως ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε το κόστος της μεταγραφικής ενίσχυσης των τμημάτων του συλλόγου.

Ο Τάκης Μαλακατές απευθύνθηκε, μέσω γραπτής δήλωσης, στον κόσμο του Παναθηναϊκού για όσα συμβαίνουν στον Ερασιτέχνη. Ο πρόεδρος του συλλόγου τόνισε, αρχικά, πως η Διπλή Ανάπλαση προχωρά δίχως εμπόδια (παρά τις μικρές καθυστερήσεις), ενώ εξήγησε παράλληλα πως ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε το κόστος που προέκυψε για τη μεταγραφική ενίσχυση των τμημάτων του συλλόγου.

Η αναφορά προφανώς αφορούσε στον Μπρένταν Σάντερ και την Ελεάννα Χριστινάκη.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

“Μία χρονιά έκλεισε με σημαντικές αγωνιστικές αλλά και εξωαγωνιστικές επιτυχίες για την ομάδα μας, που όλοι γνωρίζετε, και δεν υπάρχει λόγος να τις αναφέρω.

Μία νέα χρονιά είναι μπροστά μας με πολύ σημαντικές προκλήσεις. Αγωνιστικά θέλουμε να επαναλάβουμε τουλάχιστον τις περσινές κατακτήσεις.

Με την βοήθεια όλων σας δημιουργήσαμε ομάδες που έχουν την δυνατότητα να το επιτύχουν, και έχουμε μπροστά μας τις ευρωπαϊκές προκλήσεις με την ευχή και την ελπίδα να έρθει άλλος ένας Ευρωπαϊκός τίτλος στην τροπαιοθήκη μας.

Για αυτό τον λόγο και όχι μόνο θα ενισχύσουμε τις ομάδες μας ακόμα περισσότερο προκειμένου να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό μας εκεί που όλοι ονειρευόμαστε.

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Αλαφούζο που είναι δίπλα στον Ερασιτέχνη και ανέλαβε το κόστος ενίσχυσης των ομάδων μας και για τις μεταγραφές – προσθήκες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μεταγραφές από το πάνω ράφι που θέλω να πιστεύω ότι θα καταστήσουν τις ομάδες μας πανίσχυρες και ικανές να κάνουν τα όνειρα μας πραγματικότητα.

Στόχοι για καλύτερη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα υπάρχουν και θέλω να ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να τους υλοποιήσουμε για να γίνει ο Παναθηναϊκός μας ακόμη ισχυρότερος.

Η διπλή Ανάπλαση προχωράει με μικρές καθυστερήσεις αλλά χωρίς εμπόδια.

Έχει ολοκληρωθεί και εγκριθεί από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και από τον Α.Ο. η οριστική προμελέτη των εγκαταστάσεων μας.

Πλέον βρισκόμαστε στο στάδιο να ξεκινήσει η οριστική μελέτη και σύντομα πιστεύω θα είμαστε σε θέση να πούμε και να παρουσιάσουμε πολλά περισσότερα όσον αφορά το μεγάλο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού που θα εκτοξεύσει τον Σύλλογο μας σε όλα τα επίπεδα

Εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά με υγεία και στον Παναθηναϊκό μας να επιτύχει όλους τους στόχους του.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες που στηρίζουν ο καθένας στο μέτρο που μπορεί την προσπάθεια μας

Καλή χρονιά

Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος

Τάκης Μαλακατές”

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα