Δεν τον ακούει κανείς

Sports Παρασκήνια

Το πάθημα δεν έγινε μάθημα στον Γιάννη Αλαφούζο. Δεν πήρε χαμπάρι πως οι συμμαχία της… εξυγίανσης δεν τον αντιμετωπίζει σαν ισότιμο μέλος. Οι παλινωδίες του, τα μπρος πίσω που έκανε, ένα θύμα έχουν. Τον Παναθηναϊκό. Εξαφανισμένο από τα κέντρα αποφάσεων είναι το «τριφύλλι». Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχουν κάνει μοιρασιά στα πάντα με αιχμή του δόρατος της ΕΠΟ και ο κυρ Γιάννης απλά παρακολουθεί. Είναι στην απέξω.

Όταν μαζευόταν με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τι ακριβώς κουβέντιαζαν; Εντάξει, το πως θα εξοντώσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό. Από κει και πέρα όμως; Ποια θα ήταν η επόμενη μέρα; Άντε και του έδωσαν την προεδρία της Super League ένα φεγγάρι. Όταν ο πρόεδρος είναι.. ανεξάρτητος μεμονωμένος, τι ακριβώς να κάνει; Εδώ την προεδρία του Συνεταιρισμού την έδωσαν και στον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έγινε κάτι; Μπόρεσε να περάσει τίποτα ουσιαστικό στη διαιτησία; Και που είχε πάρει τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, διακοσμητικός ήταν. Δεν πέρασε τίποτα.

Όλα αυτά φαίνεται πως δεν τα κατάλαβε ο Γιάννης Αλαφούζος. Γιατί τι ποδόσφαιρο δεν είναι επιχείρηση. Έχει άλλους κανόνες. Το κακό είναι πως δεν διδάχτηκε από τα λάθη του. Μετά την απομάκρυνση απ’ το ταμείο όμως… Τώρα ας φωνάζει ακόμη και για τα κανονικά πέναλτι και τις αποβολές που παίρνει η ΑΕΚ. Δεν τον ακούει κανείς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα