Κρύος ιδρώτας για ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκό

Sports Παρασκήνια

Ο Μεντιλίμπαρ άλλαξε σε χρόνο μηδέν τον Ολυμπιακό. Πέρα από τ’ αποτελέσματα, βλέπεις στο γήπεδο άλλη ομάδα. Ο Βάσκος κινείται. Δεν κοιμάται στον πάγκο. Ζει το παιχνίδι. Παίρνει στροφές το μυαλό του. Διαβάζει τον αντίπαλο. Είναι σε εγρήγορση. Και αυτό περνάει στους παίκτες. Τον… νιώθουν συνέχεια σκιά τους.

Με τα ίδια υλικά, ή ορθότερα με τα υλικά των προκατόχων του, φτιάχνει ένα σπουδαίο οικοδόμημα. Στέρεο. Σε βάσεις. Σκληρό. Δυσκολοκατάβλητο. Που δεν παίρνει χαμπάρι από αντίπαλο. Και όταν έρχονται τ’ αποτελέσματα, ενισχύει την αυτοπεποίθησή του. Με τη σαρωτική του επικράτηση στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ 4-1, ο Ολυμπιακός μπήκε για τα καλά στο κόλπο του τίτλου. Είτε τα καταφέρει, είτε όχι, γίνεται ξανά θελκτικός. Και πλέον αν πάρει ο Άρης το κύπελλο και καπαρώσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, δεν θα είναι ο θρύλος που θα το χάσει.

Ο Ολυμπιακός θα είναι και την επόμενη σεζόν στην Ευρώπη. Όπως θεωρείται βέβαιο πως θα βρίσκεται και η ΑΕΚ. Αυτοί που θα πρέπει ν’ ανησυχούν μην πάρει την κούπα ο Άρης, είναι ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Οι μπουκ παρουσιάζουν πλέον την Ένωση ως πρώτο φαβορί για τον τίτλο με απόδοση 2.50. Αρκετά πιο πίσω μετά το στραβοπάτημα με τη Λαμία, στο 3.75 είναι ο Παναθηναϊκός. Ο ΠΑΟΚ υποχώρησε στο 4.25. Ο Ολυμπιακός τον πλησίασε επικίνδυνα στο…5.00 κι έρχεται με φόρα. Όλα πλέον θα κριθούν στα play offs. Εκεί όπου θα δείξουν χαρακτήρα οι ισχυροί και θα συμμετάσχουν ο Άρης και πιθανότατα η Λαμία που έδειξε… πολύ σκληρή για κάθε αντίπαλο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα