«Μάρτενς, μη βιαστείς να υπογράψεις στον ΠΑΟΚ»

Να μη βιαστεί να υπογράψει στον ΠΑΟΚ, αφού μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να έχουν ενδιαφερθεί καλύτερες ομάδες από ό,τι είναι οι Θεσσαλονικείς προέτρεψε τον γιο του ο πατέρας του Μάαρτεν Μάρτενς.

«Ο ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει για το ενδιαφέρον του. Ο Μάαρτεν μετά από ένα χρόνο που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς είναι πλέον απόλυτα υγιής και είναι φυσιολογικό να έχουν έρθει ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Υποθέτω, πάντως, πως θα ολοκληρώσει τη σεζόν στην Άλκμααρ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και θα μπορεί να φύγει ελεύθερος. Δεν θα παραμείνει. Μετά από οκτώ χρόνια στην Άλκμααρ χρειάζεται μια νέα πρόκληση, αλλά δεν πρέπει να βιαστεί. Αν παίξει για άλλους έξι μήνες στην Ολλανδία σε υψηλό επίπεδο, ίσως να έρθουν προτάσεις από καλύτερες ομάδες από τον ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Πάτρικ Μάρτενς, ενώ στη συνέχεια σημείωσε ότι η κλήση του γιου του στην Εθνική Βελγίου δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες:

«Αν δεν αντιμετώπιζε τόσους τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, θα είχε περισσότερες πιθανότητες να κληθεί ξανά στην εθνική ομάδα. Τώρα ξέρει πως είναι δύσκολο, ειδικά από τη στιγμή που στη θέση που αγωνίζεται ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος».

Διαβάστε επίσης