Μαρτίνεθ: «Έχω προτάσεις από Ισπανία κι εξωτερικό»

«Προβάδισμα η La Liga για την απόφασή μου»

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αποκάλυψε πως έχει δεχθεί προτάσεις να αναλάβει ομάδες από τη La Liga, αλλά και από το εξωτερικό. Επίσης, ο Ισπανός ανέφερε πως είτε τώρα είτε τον Ιούλιο θα έχει νέα ποδοσφαιρική στέγη, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για την Σεβίλλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ζούμε σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν πολλά σχόλια και πολύς θόρυβος Δεν υπάρχει λόγος να επιβεβαιώσω η να αρνηθώ όλες αυτές τις φήμες. Συνήθως όταν υπογράφω σε μια ομάδα δεν ακούγονται πολλά νωρίτερα.

Ποια ομάδα θα αναλάβω; Αυτό είναι κάτι που εγώ και η ομάδα μου θα ήθελε να ξέρει. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε ομάδα τώρα ή τον Ιούλιο. Έχουμε συζητήσεις και προτάσεις όλους αυτούς τους μήνες από την La Liga και το εξωτερικό.

Προφανώς θα θέλαμε στην Ισπανία γιατί είναι ένα πρωτάθλημα που αγαπάμε επειδή είμαστε από εδώ. Δεν ξέρω εάν θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι αλλά θα επιστρέψουμε».

Για την Σεβίλλη είπε: «Είναι ένα ξεχωριστό μέρος για μένα. Πέρασα οχτώ υπέροχα χρόνια σε διαφορετικούς. Τόσο στην ομάδα Νέων, όσο και στην τρίτη ομάδα, αλλά και ως βοηθός. Μπορώ να πω, πως εκεί έκανα το βήμα για να ωριμάσω ως προπονητής.

Δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει στην καριέρα μου. Είμαι ευγνώμων και πολύ περήφανος για όσα έχω κάνει μέχρι τώρα. Θέλουμε περισσότερα προφανώς, αλλά δεν ποτέ δεν γνωρίζω το επόμενο βήμα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα