Μαρτίνεθ: «Έχουμε έρθει στη Σερβία να νικήσουμε την Μπάτσκα Τόπολα»

«Πρόκειται για καλή ομάδα με ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι της»

O Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μπάτσκα Τόπολα, λέγοντας πως το παιχνίδι της Πέμπτης στη Σερβία θα είναι απαιτητικό και πολύ δύσκολο.

Ο Ισπανός τεχνικός είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον Φρέιρε: «Ο Φρέιρε είχε κάποιες ενοχλήσεις και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί. Αυτό δεν αλλάζει τα πλάνα μας. Έχουμε έρθει για να κερδίσουμε. Δεν έχει σημασία ποιος θα παίξει, αλλά η ομάδα να συνεχίσει να παίζει με το ίδιο πλάνο. Όλοι όσοι βρίσκονται εδώ αξίζουν να παίξουν».

Για το γεγονός ότι ο προπονητής της Μπάτσκα Τόπολα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως το φαβορί της αναμέτρησης: «Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει φαβορί. Όλα τα ματς είναι πολύ απαιτητικά. Υπάρχει μεγάλη ισορροπία ανάμεσα στους αντιπάλους. Η Μπάτσκα Τόπολα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Σταθερή και έχει ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι της. Μου αρέσει πολύ αυτή η ομάδα. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ. Είμαστε σίγουροι ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ απαιτητικό και πάρα πολύ δύσκολο. Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, αλλά ξέρουμε ότι και η Μπάτσκα Τόπολα έχει κίνητρο και αυτοπεποίθηση».

Για το ματς: «Πάντα υπάρχει η υποχρέωση όταν είσαι ο Ολυμπιακός: Να κερδίζεις. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε ταπεινότητα και σύνεση. Είναι μικρό το περιθώριο των λαθών σε αυτό το επίπεδο. Πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχει η υποχρέωση να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Θέλουμε να κερδίσουμε. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για τη φετινή διοργάνωση».

Για το γεγονός ότι ο προπονητής της Μπάτσκα Τόπολα γνωρίζει πολύ καλά τον Γιόβετιτς με τον οποίο συνυπήρξαν στην ίδια ομάδα: «Έχουν μιλήσει. Ήταν συμπαίκτες και φίλοι. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μου αρέσει η Μπάτσκα. Ο τρόπος που αγωνίζεται. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται τη μέγιστη προσοχή μας».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα