Με «προξενιό» Μαουρίτσιο ο Τόρστεν Φινκ στην Αθήνα! Έρχεται γι «αρπαχτή» ή θα ζητήσει 6-7 βασικούς;

Ο Γερμανός προπονητής Τόρστεν Φινκ είναι υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα πάρει την απόφαση για τον εκλεκτό, αφού συμβουλευτεί τους συνεργάτες του, ενδεχομένως και τον Πιέρ Ντρεοσί που θα κάνει και τις δικές του προτάσεις εφόσον αποφασιστεί να παραμείνει σε θέση γενικού διευθυντή.

Ο Γερμανός προπονητής μάλιστα, που έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Μαουρίσιο, βρίσκεται στην Αθήνα και αναμένεται να έχει επαφές με τη διοίκηση του τριφυλλιού και πιθανότατα και με τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο για να συζητήσουν μια ενδεχόμενη συνεργασία. Αυτό δεν σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία, απλά θα έχει διερευνητικές επαφές, ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και με άλλους υποψήφιους προπονητές.

Ο Φινκ έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Μαουρίτσιο, σου λέει το ρεπορτάζ. Η προξενήτρα η Λεμονιά, που’ κανε σαράντα προξενιά είναι ο Μαουρίτσιο, που ως φαίνεται έχει τινάξει τα πέταλα και θέλει έναν δικό του «άνθρωπο» για να παίρνει και κανα χρόνο συμμετοχής.

Να μιλήσουμε ανοικτά. Αν ο Φινκ έρθει στον Παναθηναϊκό και δεν ζητήσει παίκτες, τουλάχιστον 6-6 για βασικούς, πάει να πει ότι έρχεται γι αρπαχτή. Τέλος.  Μ’ αυτό το υλικό, ο Παναθηναϊκό δεν πάει πουθενά.

Στην Αθήνα είναι ο χερ Τόρστεν και μέσα στην ημέρα θα συναντηθεί με τον Αλαφούζο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα