Με Σαμαρά φορ και Λάζαρο αριστερά

Πάνοπλη θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας ομάδα την Ακτή Ελεφαντοστού για την 3η και τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου, όπου οι τρεις βαθμοί της νίκης αποτελούν επιτακτική ανάγκη, ώστε να μπορέσει να έρθει η πρόκριση σε συνδυασμό με νίκη ή ισοπαλία της Κολομβίας απέναντι στην Ιαπωνία στο άλλο παιχνίδι.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει αφήσει ερωτηματικά αναφορικά με το πιθανό σχήμα που προτίθεται να παρατάξει στον αγώνα με τους Ιβοριανούς, αλλά το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν αλλαγές.

Αυτό που δοκίμασε την Κυριακή και το επανέλαβε μια ημέρα μετά, δείχνοντας ότι το σκέφτεται για τα καλά, είναι ο Χριστοδουλόπουλος να ξεκινήσει βασικός και να βρεθεί στο αριστερό άκρο της επόθεσης, με τον Σαμαρά να βρίσκεται σε θέση φορ. Όσο για την θέση του τιμωρημένου Κατσουράνη, θα πάρει ο Καραγκούνης.

Ο Καρνέζης θα είναι στο τέρμα, δεξιά ο Τοροσίδης, αριστερά ο Χολέμπας και ανάμεσά τους οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς. Ο Μανιάτης θα είναι το εξάρι της ομάδας και εσωτερικοί μέσοι οι Καραγκούνης και Κονέ. Ο Λάζαρος αριστερά, ο Σαλπιγγίδης απέναντι και ο Σαμαράς στην κορυφή.

Αν τελικά προτιμηθεί να παίξει αριστερά, τότε μένει εκτός ο Λάζαρος και ένας εκ των Μήτρογλου και Γκέκα θα βρεθεί στην γραμμή κρούσης. Πάντως, το πρώτο σενάριο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Διαβάστε επίσης