Μεγάλος Ναδάλ: «Άξια ο Φέντερερ στον τελικό»

Την ώρα που ο Στέφανος Τσιτσιπάς πόσταρε άστοχα τουίτ, στο Wimbledon, ο Ναδάλ με τον Φέντερερ έδιναν μαθήματα για το πως είναι οι μεγάλοι αθλητές μέσα και έξω από τα κορτ.

Ο Φέντερερ κέρδισε τον Ναδάλ και ο Ισπανός έσπευσε αμέσως μετά το παιχνίδι να παραδεχθεί την ανωτερότητα του Ελβετού αντιπάλου του, λέγοντας:

“Θεωρώ ότι έπαιξε καλύτερα από μένα, συνεπώς του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή τη δίκαιη νίκη. Εγώ δεν μπόρεσα να επαναλάβω τις εμφανίσεις που έκανε πριν στο τουρνουά”.

“Μου έλειψαν οι καλές επιστροφές, δεν κατάφερα να μπω σε όσα ράλι θα ήθελα. Άπαξ και δώσεις ρηχή μπάλα στον Ρότζερ, αυτόματα έχει το πάνω χέρι και ξέρει πως να τελειώνει τον πόντο. Κινείται πιο γρήγορα από οποιονδήποτε ξέρω ακόμα” ανέφερε ο Ράφα.

“Για μένα υπάρχει η πίκρα της ήττας γιατί ήθελα να διεκδικήσω έναν τίτλο εδώ ακόμα. Αλλά έτσι είναι το τένις και εγώ είμαι χαρούμενος από την προσπάθειά μου” κατέληξε ο Ισπανός.

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς έκανε tweet συγχαρητηρίων προς τον Φέντερερ ενώ του ευχήθηκε καλή τύχη στον τελικό!

Διαβάστε επίσης