«Μένει ο Ρόνι Λόπες στον Ολυμπιακό»

Την παραμονή του Ρόνι Λόπεζ στον Ολυμπιακό προβλέπουν στην Ισπανία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα elgoldigital, ο Ολυμπιακός και η Σεβίλλη θα καθίσουν στο τραπέζι με διαφορετικούς όρους για να συζητήσουν την παραμονή του Λόπες στο λιμάνι και μετά το καλοκαίρι, με τον Μόντσι να θέλει να παραχωρήσει στον Ολυμπιακό τον παίκτη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Λόπες έμεινε στην ιστορία ως το πιο ακριβό απόκτημα της Σεβίλλης. Αλλά παρέμεινε στα βιβλία της ως μία από τις χειρότερες επιχειρήσεις που προσπαθεί να κλείσει ο Μόντσι. Στη Σεβίλλη δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στις προσδοκίες και την περασμένη σεζόν δόθηκε δανεικός στη Νις, όπου αποδείχθηκε αποτυχία.

Το καλοκαίρι πήγε εκ νέου δανεικός στον Ολυμπιακό, όπου ύστερα από ένα σκιερό ξεκίνημα τις τελευταίες εβδομάδες ξύπνησε. Ο δεξιός εξτρέμ είναι βασικός στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια κι έχει σημειώσει δύο γκολ. Επιπλέον έχει φανεί να προσαρμόζεται στο τακτικό σχήμα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο παίκτης ανακτά το επίπεδό του και θέλει να επιστρέψει στην καλύτερη εκδοχή του, αυτή που έδειξε στη Μονακό και έπεισε τη Σεβίλλη να τον αγοράσει.

Στο μεταξύ, στα γραφεία της Σεβίλλης ο Μόντσι αναλύει το μοτίβο βελτίωσης του Λόπες και αρχίζει να καταρτίζει το σχέδιό του για να ανακτήσει μερικά από όσα επένδυσε πάνω του. Το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα είναι μονοετές, αλλά ο διευθυντής του ισπανικού κλαμπ σκοπεύει να κλείσει από τώρα μια συμφωνία αγοράς του.

Στη Σεβίλλη κάνουν υπομονή, επειδή ξέρουν ότι ο παίκτης μπορεί να έχει απίστευτη αθλητική άνοδο, που θα κορυφωθεί με την οριστική μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Στην τρέχουσα συμφωνία των δύο συλλόγων δεν προβλέπεται υποχρεωτική οψιόν αγοράς, ωστόσο ο Μόντσι θέλει να τη συμπεριλάβει για να εξασφαλίσει τη λειτουργία της μόλις τελειώσει η σεζόν. Το πλάνο του εξαρτάται από το πόσο καλά θα συνεχίσει στον πρωταθλητή Ελλάδας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα