Μεσολόγγι: Εγκληματική ενέργεια «βλέπουν» οι συγγενείς του Μπάμπη

Απολογείται σήμερα ο 50χρονος

Για πέμπτη ημέρα αγνοείται ο 30χρονος Μπάμπης Κουτσίκος, από το Μεσολόγγι, με τα ερωτηματικά γύρω από την υπόθεσή του να πληθαίνουν τόσο για τις Αρχές, όσο και για την οικογένειά του.

Υπενθυμίζεται πως ο άνθρωπος που φέρεται να τον είδε τελευταίος κρατείται από την Αστυνομία. Πρόκειται για έναν 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος πήρε με το αυτοκίνητό του τον 30χρονο από το σπίτι του και όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε μετά από 8 με 10 λεπτά τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Εκεί ο Μπάμπης, όπως του είπε, θα συναντούσε άλλον φίλο του, έτσι ο 50χρονος επέστρεψε σπίτι του.

«Θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια…»

«Την Πέμπτη το βράδυ ήταν η τελευταία φορά που ήταν ανοιχτό το κινητό του και μίλησε με τη μητέρα μου. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάτι νεότερο» είπε η αδερφή του αγνοούμενου.

Επιπλέον, η ίδια, μίλησε ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια.
«O άνθρωπος που κρατάει η Αστυνομία, σε εμάς έχει πει άλλα, σε κάποιους άλλους γνωστούς τα έχει πει αλλιώς. Σε εμάς είπε ότι τον πήρε ο αδερφός μου τηλέφωνο για να πάει να τον πάρει, χαρακτηριστικά κιόλας έδωσε την λεπτομέρεια ότι ο αδερφός μου ήθελε ένα αναψυκτικό και ότι πήγε και τον πήρε και τον άφησε πάνω στην Εθνική στα σκοτάδια για να πάει κάποιος άλλος γνωστός να τον πάρει να πάνε για κυνήγι αλλά δεν υπάρχει κανένας άλλος που θα μπορούσε να βρεθεί με τον αδερφό μου για να πάνε για κυνήγι. Στον κολλητό του είπε ότι θα πήγαινε για κυνήγι με αυτόν τον συγκεκριμένο που τον παρέλαβε αλλά στην μητέρα μου δεν ανέφερε ότι θα βγει από το σπίτι που είχαν μιλήσει δύο ώρες νωρίτερα» λέει η αδερφή του αγνοούμενου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα