Μετά το… σφάξιμο καπνίζουν την «πίπα της ειρήνης» Λιάγκας-Κολέτσα (φωτό+βίντεο)

Όλο το παρασκήνιο της κόντρας μεταξύ του παρουσιαστή και της σέξι τραγουδίστριας

Συμβαίνουν και παρεξηγήσεις αλλά όταν έρχεται η στιγμή που όλα μπαίνουν και πάλι στη θέση τους, τότε τα αφήνει κανείς πίσω του και προχωρά σαν να μην συνέβησαν ποτέ!

Αυτό έγινε και στην περίπτωση της τραγουδίστριας, Χριστίνας Κολέτσα και του Γιώργου Λιάγκα, οι οποίοι είχαν κατά το παρελθόν διαφωνήσει έντονα στα παρασκήνια της αλλοτινής εκπομπής του παρουσιαστή, με τον τίτλο “Late night”. Αφού έχει περάσει αρκετό διάστημα από τότε, και τα έντονα συναισθήματα έχουν πια ξεθωριάσει, ο Γ.Λιάγκας μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για το περιστατικό.

«Είχαμε σφαχτεί κάποια στιγμή, όταν ήρθε στο “Late night”. Τότε ήταν στο “Nomads” και με αφορμή μια συνέντευξή της που είχα διαβάσει ότι υπήρχε οικογενειακή βία στο σπίτι όταν ήταν μικρή. Την ρώτησα αν αυτή ήταν λεκτική ή και σωματική.

»Νομίζω ότι ήταν μια σωστή ερώτηση, θα την έκανε ο οποιοσδήποτε. Παρεξηγήθηκε, λοιπόν, εκείνη και μου λέει “εγώ δεν θέλω να μιλήσω για τέτοια θέματα, θέλω να μιλήσω μόνο για το Nomads”. Και της είπα ότι επειδή δεν είναι έτοιμη να μιλήσει, καλύτερα να κάνουμε κάποια άλλη στιγμή τη συνέντευξη.

»Δεν την κάναμε ποτέ. Και μετά βγήκε και είπε ότι “με έδιωξε ο Λιάγκας“. Μετά τα βρήκαμε, ανταλλάξαμε μηνύματα και είναι όλα καλά», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Τέλος καλό, όλα καλά, λοιπόν!

Διαβάστε επίσης