Μετακομίζει στο Ζάππειο το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Που μέλλει να ανοίξει τις πύλες του στις 10 Μαΐου και να διαρκέσει έως τις 15 Μαΐου

Στο Ζάππειο Μέγαρο θα πραγματοποιηθεί φέτος το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, που μέλλει να ανοίξει τις πύλες του στις 10 Μαΐου και να διαρκέσει έως τις 15 Μαΐου.

Το Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή φυσική παρουσία ομιλητών, χορηγών και συνέδρων, δεδομένων των συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία και με την τήρηση ασφαλώς όλων των αναγκαίων μέτρων απαρεγκλίτως. Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών τελεί υπό την Αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ενώ το «παρών» θα δώσει ο Έλληνας πρωθυπουργός και θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 350 ομιλητές από 32 χώρες.

Μεταξύ αυτών η Πρόεδρος της Εσθονίας, η Πρόεδρος της Σλοβακίας, Ευρωπαίοι πρωθυπουργοί, Ευρωπαίοι Επίτροποι, υπουργοί, επιφανείς ακαδημαϊκοί και επιστήμονες, σημαντικοί επιχειρηματίες, τραπεζίτες, άνθρωποι της διανόησης. Όσο για την ατζέντα του συνεδρίου, είναι όπως πάντα ιδιαιτέρως πλούσια, ενώ μεταξύ των θεματικών συζητήσεων θα βρεθούν και η επέτειος για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, η Παγκόσμια Οικονομία, το Μέλλον της Ευρώπης, η Γεωπολιτική και Διεθνής Ασφάλεια, η Τεχνολογία και το Μέλλον της Ανάπτυξης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα