Μιλάει κι ο Κοντονής, που έκανε νόμο να βγαίνουν ηλεκτρονικά σε πλειστηριασμούς τα σπίτια των Ελλήνων

Την ψήφο του έψαχνε και δεν έβρισκε ο Κοντονής στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

Άκρως παράδοξο, για έναν πολιτικό που ήταν επί χρόνια στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, είτε με το ποδόσφαιρο (ως υφυπουργός Αθλητισμού), είτε ως υπουργός Δικαιοσύνης, όπου αντιμετώπισε ακόμη σοβαρότερα ζητήματα.

Κι όμως, ο ελληνικός λαός (με το αλάνθαστο κριτήριο) μαύρισε τον Ζακυνθινό πολιτικό στις εκλογές, για λόγους που εκείνος γνωρίζει.

Ο Κοντονής πήγε σπίτι του και από εκεί θέλει να ξαναβγεί στην επικαιρότητα. Και με αφορμή όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο, κατηγόρησε την κυβέρνηση για το σύνολο της πολιτικής της, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Κοιτάξτε τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης, στο προσφυγικό, όπως επίσης στον τρόπο που διαχειρίζεται το ζήτημα του ονόματος της Βόρειας Μακεδονίας, μετά την ανεύθυνη και επικίνδυνη στάση της Γαλλίας και Ολλανδίας, για να μην αναφέρουμε την επένδυση στο Ελληνικό, όπου τα έργα θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει από τον Αύγουστο. Λαϊκισμός, δημαγωγία, ομηρία από επιχειρηματικά συμφέροντα, οδήγησαν την κυβέρνηση της δεξιάς να τα έχει κάνει “μούσκεμα” σε όσα ζητήματα είχαν ένα αυξημένο βαθμό δυσκολίας».

Μιλάει ο Κοντονής, που ήταν ο εμπνευστής του νόμου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς με τους οποίους οι Έλληνες χάνουν τα σπίτια τους… χωρίς να το καταλαβαίνουν!!!

Διαβάστε επίσης