Μηνύσεις για τη Folli Follie κατέθεσαν Φλαμπουράρης, Χαρίτσης και Αραχωβίτης

Μηνυτήρια αναφορά κατά του διευθυντή ασφαλείας της Folli Follie και κατά παντός άλλου υπευθύνου, κατέθεσαν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Αλέξης Χαρίτσης και Σταύρος Αραχωβίτης.

Η αναφορά κατατέθηκε καθώς στην ενδιάμεση έκθεση έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου της PwC για την εταιρεία εμπεριέχονται email του στελέχους με τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της FF Τζώρτζη Κουτσολιούτσο περί συνεννοήσεων με πολιτικά πρόσωπα για ευνοϊκή μεταχείριση του Ομίλου τον Μάιο του 2018 εν μέσω του αποκαλούμενου σκάνδαλου για τα οικονομικά δεδομένα της εταιρίας.

Οι κύριοι Φλαμπουράρης, Χαρίτσης και Αραχωβίτης ζητούν την ποινική δίωξή του καθώς και κάθε άλλου υπευθύνου για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης , της εξύβρισης καθώς και για όποιο άλλο ποινικό αδίκημα προκύψει κατά την εξέλιξη της προκαταρκτικής και προανακριτικής διαδικασίας.

Η μήνυση

Στην μηνυτήρια αναφορά, αφού παρατίθενται αποσπάσματα από την ενδιάμεση έκθεση έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου της Folli Follie, επισημαίνεται ότι με τον επίμαχο στέλεχος της εταιρείας «ουδεμία ανάμειξη, θεσμική ή άλλη, δεν είχα στις υποθέσεις της «FolliFollie», αλλά και ουδέποτε συνάντησαν ή επικοινώνησαν οι ίδιοι οι ή έστω μέσω συνεργάτη τους με τον μηνυόμενο. Ακόμη, τόνισαν ότι πρόκεται για άθλιες συκοφαντίες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα