Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τα ψέματα του κ. Τσίπρα»

Θράσος, ψέματα και πειραματισμούς καταλόγισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου από το Καστελόριζο.

«Ο κ. Τσίπρας έφερε στη χώρα δύο αχρείαστα μνημόνια και υπονόμευσε την οικονομία για πολλά ακόμη χρόνια. Σήμερα, είχε το θράσος -και μάλιστα από το Καστελόριζο- να ξαναμιλήσει για τάχα καθαρή έξοδο», ανέφερε σε δήλωσή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το έκανε, μάλιστα, όταν όλοι πια, εντός αλλά και εκτός Ελλάδος, όχι μόνον αμφισβητούν τις πολιτικές του, αλλά έχουν καταλάβει ότι μόνο μια σοβαρή κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει δουλειές και να οδηγήσει, επιτέλους, τη χώρα στην ανάπτυξη», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Όπως τόνισε, «η Ελλάδα δεν αντέχει ούτε άλλα ψέματα, ούτε άλλους πειραματισμούς. Πόσο μάλλον ερασιτεχνισμούς στα εθνικά θέματα».

Είπε επίσης ότι «όσο καιρό ακόμη μένει αυτή η κυβέρνηση, ας διασφαλίσει τουλάχιστον τα αυτονόητα. Ότι στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες και ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία και την ακεραιότητα της πατρίδας μας».

Διαβάστε επίσης