Μητσοτάκης: Στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Θεσσαλονίκη

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε και για την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης των προβλημάτων που παρουσίασε η γέφυρα των Σερβίων

Με μια επίσκεψη στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε το σημερινό πρόγραμμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τη σημαντική εορτή (σ.σ. γιορτάζει και ο γιος του, Κωνσταντίνος).

Ο πρωθυπουργός βρήκε την ευκαιρία με την επίσκεψή του να συνομιλήσει με πολίτες που επίσης βρέθηκαν στον ιερό ναό.

Δείτε φωτογραφίες

mitsotakis-ekklisia-4

 

mitsotakis-ekklisia-3

 

mitsotakis-ekklisia-2

 

mitsotakis-ekklisia-1

 

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός μετέβη στα Σέρβια στο πλαίσιο των σημεριών περιοδειών του σε Κοζάνη, Φλώρινα και Καστοριά, όπου έκανε μια στάση στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων.

 

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης των προβλημάτων που παρουσίασε πριν από δύο χρόνια σε συγκεκριμένο σημείο η γέφυρα αλλά και για τον προγραμματισμό που υπάρχει σε επίπεδο ελέγχου και νέων εργασιών συντήρησης στο σύνολο της γέφυρας.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη για όλες τις εργασίες το σχεδιασμό τις παρεμβάσεις που γίνονται αλλά και για την συντήρηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Χάρη Γκοβεδάρο.

mitsotakis-kozani2

 

mitsotakis-kozani

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα