Μόνο αυτή δικαιούται δια να ομιλεί κι ας μην έχει φωνή

Τώρα που την έκανε ο Πογιάτος, άρχισαν τα όργανα, ότι δεν άξιζε για τον Παναθηναϊκό και άλλες ειρωνείες και χλευασμοί. Στο μετά, όχι στο πριν.

Στο πριν, μόνο ένα Μέσο, του Παναθηναϊκού, δικαιούται δια οα ομιλεί, έστω κι αν δεν έχει φωνή πια. Είναι η εφημερίδα «Η ΠΡΑΣΙΝΗ», που έκλεισε λίγες μέρες μετά την συμφωνία του Αλαφούζου με τον Ντάνι Πογιάτος στις 3 Ιουνίου.

Η εφημερίδα αυτή ενημέρωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι η πρόσληψη του Πογιάτος ήταν ένα ρίσκο, καθότι ο νεαρος δεν είχε ξαναπροπονήσει ομάδα. Ήταν στους πιτσιρικάδες της Ρεάλ Μαδρίτης και μέχρι εκεί.

Τότε, όμως, στο Αλαφουζοτεχνείο έγραφαν απίστευτα πράγματα για τον Τσάβι Ρόκα, που έφερε τον Πογιάτος. Ότι έχει ισπανική κουλτούρα, ότι έχει όραμα (σαν του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ) για τον Παναθηναϊκό, ότι θα αξιοποιήσει τις ακαδημίες, ότι είναι γνωστής, παντογνώστης και άλλα τέτοια για να κοροϊδέψουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ότι κάτι μεγάλο συνετελέσθη στο Κορωπί.

Τι αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά; ότι η στρατευμένη δημοσιογραφία ζει και βασιλεύει και απλά βρίσκει μερικούς κουτούς και απευθύνεται. Τα γνωστά «αρρωστάκια». Κι όταν δεν βγαίνει το σενάριο, πάμε γι άλλα. Ό,τι πει η προεδράρα μας.

Το Αλαφουζοτεχνείο δεν θεώρησε ότι πρέπει ν’ απολογηθεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού που τον φλόμωσε ψέματα για τον Ρόκα και τον Πογιάτος, τους «αναμορφωτές», που θα έφερναν κουλτούρα Μπαρτσελόνα ο ένας και Ρεάλ Μαδρίτης ο άλλος.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα