Ακρίβεια και όχι κάλπες στο μυαλό των πολιτών

Ο καλπασμός των τιμών έχει εξαϋλώσει το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και όλοι στην κυβέρνηση αναζητούν λύσεις για περαιτέρω στήριξη των οικογενειακών προϋπολογισμών

Στην τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας όσοι βουλευτές πήραν το λόγο μετά την προτροπή του πρωθυπουργού για ενίσχυση των «γαλάζιων» υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είχαν ένα αντικείμενο: Την ακρίβεια.

«Μόνο αυτό απασχολεί το εκλογικό σώμα» είπαν οι κυβερνητικοί βουλευτές που παραδέχθηκαν ότι το τελευταίο διάστημα, η συζήτηση με τους ψηφοφόρους τους είναι σχεδόν μονοθεματική, με τον κόσμο να διαμαρτύρεται ότι σε λίγο δεν θα μπορεί να επιβιώσει.

Η απάντηση που έλαβαν είναι ότι τα τελευταία μέτρα που πήρε το υπουργείο Ανάπτυξης. Κάτι που όπως έμαθα συζητήθηκε μετά το τέλος στα πηγαδάκια αλλά υπάρχε ο αστερίσκος του αν θα έρθουν τα αποτελέσματα που υπολογίζει το υπουργείο Ανάπτυξης.

Σε κάθε περίπτωση και με δεδομένο ότι ο καλπασμός των τιμών έχει εξαϋλώσει το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όλοι στην κυβέρνηση αναζητούν λύσεις για περαιτέρω στήριξη των οικογενειακών προϋπολογισμών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα