Μόνο με «συγγνώμη» επιστρέφει η εθνική στο «Καραϊσκάκης». (Θέλουν να εκθέσουν το Μαρινάκη;)

Ρε, τι γίνεται στον κόσμο. Η Εθνική ξώμεινε και πάλι από γήπεδο κι ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου, δήλωσε στην ΕΡΑσπορ ότι εξετάζουν και το «Καραϊσκάκης». Δεν μας είπε, όμως, πως ακριβώς το εξετάζουν. Αν είναι καλά τα καθίσματα; Αν είναι βαμμένες καλά οι κολόνες;

Η ιστορία είναι γνωστή. Ο Βάγγος ο Γραμμένος, ο μεγαλύτερος άβουλος πρόεδρος που πέρασε ποτέ από την ΕΠΟ, πήρε την εθνική τσαμπουκά από το Φάληρο και την έκανε περιοδεύοντα θίασο. Μόνο και μόνο για την σπάσει στο Μαρινάκη. Όχι ο Βάγγος. Άλλος. Ο Ιβάν Σαββίδης.

Και τώρα, τι γίνεται, μάστορα; Απολύτως τίποτα δεν γίνεται. Η εθνική δεν θα πάει στο «Καραϊσκάκης», γιατί δεν θα το ζητήσει κανένας. Δηλαδή, θα πάρει τηλέφωνο ο Παπαχρήστος το Μαρινάκη, πρόεδρε θέλω το γήπεδο; Ούτε στο σινεμά.

Ύστερα κι ο Παναγιώτης ο Παπαχρήστος δεν είναι μόνος του εκεί. Κάποιος το έβαλε στην Εκτελεστική και τις εθνικές ομάδες. Ο λαός, φυσικά, με τις ψήφους του. Θα τον αφήσουν να ζητήσει από το Μαρινάκη το γήπεδο;

Τώρα, βέβαια, παιχνίδι γίνεται. Μπορεί να του στείλουν κανένα μήνυμα του Μαρινάκη, ότι θέλουμε το γήπεδο για την εθνική. Κι άμα ο Μαρινάκης αρνηθεί, θα τον καταγγείλουν μετά ότι δεν θέλει το καλό της εθνικής και άλλα τέτοια χαζά.

Εκείνο που μαθαίνω εγώ, είναι το εξής: όποιος ζητήσει το «Καραϊσκάκης», να έχει και μία ανακοίνωση παραδίπλα γραμμένη, ότι κάναμε λάθος που την πήραμε.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα