Μόνο ο Αλαφούζος θα μπορούσε να τηλεφωνήσει στον Μπόλονι την ώρα του ντέρμπι!

Έγινε viral, σου λέει. Την ώρα που καιγότανε το πελεκούδι στη Λεωφόρο, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, ο Μπόλονι μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Στα παγκόσμια χρονικά, δηλαδή. Να παρατήσει το παιχνίδι ένας προπονητής και να μιλάει στο κινητό.

Μάλιστα. Και ρωτάω τώρα, εγώ. Με ποιον μιλούσε ο Λάζλο; Κανένας δεν ξέρει. Είναι ποτέ δυνατόν να ξέρεις ότι ο Λάζλο δίνει τον αγώνα της χρονιάς και να τον πάρεις στο τηλέφωνο Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Από το οικογενειακό του περιβάλλον, αποκλείεται. Ξέρουν ότι άπαξ και τηλεφωνήσεις σε προπονητή την ώρα του αγώνα, είναι σαν να τηλεφωνεί η παπαδιά στον παπά, την ώρα που λέει το «Χριστός Ανέστη». Ό,τι και να γίνει, δεν τον διακόπτεις εκεί τον παπά.

Ρε, μπας ήταν ο Γιαννάκης ο Αλαφούζος που τον πήρε στο τηλέφωνο για τίποτα οδηγίες; Μόνο ο Αλαφούζος θα μπορούσε να κάνει τέτοιο πράγμα, να τον πάρει στο κινητό την ώρα του αγώνα. Κανένας άλλος δεν θα τολμούσε.

Έτσι έλεγαν στον Παναθηναϊκό. Ότι ο Αλαφούζος τον πήρε στο τηλέφωνο τον Λάζλο την ώρα του αγώνα. Που εγώ δεν το πιστεύω δηλαδή. Είπαμε, ό Γιάννης δεν ξέρει από αυτά, δεν ξέρει την ιερότητα να διακόπτει έναν προπονητή την ώρα του αγώνα. Δεν ξέρει από μπάλα, δηλαδή. Αλλά δεν μπορεί να έχει φτάσει μέχρι εκεί. Έτσι λέω εγώ.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα