Μπόλονι: «Ήταν μια νίκη τραβηγμένη απ’ τα μαλλιά»

Ο Λάζλο Μπόλονι μετά τη νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα στάθηκε στους νεαρούς παίκτες που αγωνίστηκαν για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε στην κάμερα της Nova:

«Είναι μια νίκη τραβηγμένη από τα μαλλιά. Θέλω να συγχαρώ τη θέληση που είχε η ομάδα μου. Και χαίρομαι που μπορώ να συγχαρώ τον Αθανασακόπουλο για τη συμμετοχή του και την προσπάθειά του. Εδώ καταλαβαίνουμε πόσο ρόλο παίζει η εμπειρία σε τέτοιους αγώνες. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες ήταν μια νίκη δύσκολη, αλλά με καρδιά.

Παίξαμε σε έναν αντίπαλο που ερχόταν από δύο νίκες και το ότι ήρθαμε χωρίς πέντε παίκτες ήταν πολύ δύσκολο και θυμάμαι πως στον πρώτο αγώνα κερδίσαμε με μεγάλη δυσκολία. Έχω δύο καλές ειδήσεις, σήμερα επιστρέφει ο Μαουρίσιο, ενώ το δεύτερο είναι το εξαιρετικό παιχνίδι που έκανε ο Φραν Βέλεθ».

Για το ότι έπαιξαν τα νέα παιδιά: «Ο Βασίλης (Ζαγαρίτης) έχει ποιότητα, αλλά πρέπει να βελτιωθεί πνευματικά, ο σύλλογος του έδωσε μια καλή ευκαιρία και δυνατότητα και επειδή ξέρω κάποια πράγματα πρέπει να σεβαστεί το δώρο που του έκανε ο σύλλογος. Τα άλλα δύο παιδιά είναι νέα και θα γίνουν καλύτεροι στα επόμενα 30 με 40 παιχνίδια και προσπαθούμε να δώσουμε στους νέους να προχωρήσουν.

Πρέπει να έχει παρόν για να έχεις και μέλλον. Ξέρω πως με αυτούς τους νέους υπάρχουν 2-3 ακόμα θα παίζουμε για να μην υποβιβαστούμε, θα κάνουμε τα πάντα για να εκτιμήσουμε τη δουλειά που κάνει ο σύλλογος και τα ταλέντα και πραγματικά θα πω πως δεν υπάρχουν ομάδες που παίζουν με τρεις 19χρονους και πρέπει να παίζουμε με προσοχή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα