Μπουρλότο στον ΠΑΟΚ: «Είχε κλείσει Βαλβέρδε, αλλά κάποιοι θα έχαναν τη θέση τους»

Μπουρλότο στον ΠΑΟΚ βάζει η αποκάλυψη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Βασιλάκου, πως είχε έλθει σε προφορική συμφωνία με τους εκπροσώπους του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά κάποιοι δεν τον ήθελαν γιατί θα έχαναν το βόλεμά τους.

Ο βετεράνος μέσος του ΠΑΟΚ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ξέρω ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν συμφωνήσει με τους ατζέντηδές του. Ήταν 10 φορές καλύτερη επιλογή από τότε που ήρθε στον Ολυμπιακό. Θα άλλαζε την εικόνα και το πρεστίζ της ομάδας. Θα μπορούσε να έρθει αλλά δεν ξέρω αν θα ήταν άλλοι στον ΠΑΟΚ. Ρωτήστε την ΠΑΕ αν είχε μιλήσει με τον Βαλβέρδε» υποστήριξε στο Metropolis ο Βασίλης Βασιλάκος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Λουτσέσκου και τον Τζόλη, λέγοντας πως ο Ρουμάνος θα πρέπει να βλέπει το μέλλον του ΠΑΟΚ και όχι μόνο το δικό του:

«Ο Τζόλης δεν έχει δώσει τα πάντα στον ΠΑΟΚ. Δεν τα έχει δείξει. Πρέπει να του δοθεί ευκαιρία αυτή τη χρονιά και να δείξει ότι πρέπει. Χωρίς να δείξεις, πού να πας. Να φύγει χωρίς να προσφέρει, πού να πάει; Τι θα καταφέρει;

Βλέπω ότι δεν είναι ο παίκτης που πιστεύουμε σε αυτόν. Ο προπονητής πιστεύει στους έμπειρους παίκτες και σε αυτούς που θα πάρουν το αποτέλεσμα όχι στο θέαμα. Βλέπετε να παίρνουν ευκαιρίες οι νέοι; Ερχόμενος εδώ, ήρθε για να πάρει πρωτάθλημα και κύπελλο. Έχει κάνει πράγματα για την ομάδα αλλά θέλουμε και συνέχεια. Πρέπει να δοθεί χρόνος στον Τζόλη και στα άλλα νέα παιδιά.

Η ομάδα ξεκινά μια νέα περίοδο. Ο προπονητής ξαναγύρισε. Ας κοιτάξει, όμως, και το μέλλον του ΠΑΟΚ, όχι μόνο το δικό του. Ας κοιτάξει και τους μικρούς και να τους δώσει ευκαιρία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα