ΝΔ: Να πάρει θέση ο Τσίπρας για τις δηλώσεις Δρίτσα

Για τις δηλώσεις ότι «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη»

Τον Αλέξη Τσίπρα καλεί να πάρει θέση η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη».

Μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσής της η Πειραιώς χαρακτήρισε τις δηλώσεις «ανεπίτρεπτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

“Οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσα στο «Κανάλι Ένα», ότι κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17 Νοέμβρη, προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη των 23 ανθρώπων που έχουν δολοφονηθεί από την οργάνωση και δείχνουν πλήρη περιφρόνηση στον πόνο των οικογενειών που θρηνούν τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων. Είναι δε χυδαίο να επικαλείται την πολιτική ταυτότητα των θυμάτων, λες κι έχει κάποιος το δικαίωμα να καταδικάζει σε θάνατο και να δολοφονεί όποιον θέλει.

Οι δηλώσεις του κ. Δρίτσα, είναι ανεπίτρεπτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος και υπερβαίνουν ακόμη και τα όρια της καμπάνιας υπεράσπισης του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα, στην οποία έχει επιδοθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να πάρει θέση για τις δηλώσεις του κ. Δρίτσα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα