Νέα Φιλαδέλφεια: Ξεκίνησε η μεταγωγή των κατηγορουμένων σε 16 φυλακές

Η αυλαία του πρώτου ανακριτικού κύκλου της πιο πολυπρόσωπης υπόθεσης σκληρής οπαδικής βίας έπεσε, χθες, με 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και έναν κατηγορούμενο Αλβανικής καταγωγής να οδηγούνται στη φυλακή ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης

Ξεκίνησε η μεταγωγή των προφυλακισμένων κατηγορούμενων για τη φονική επίθεση χούλιγκαν, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Οι 105 κατηγορούμενοι θα κρατηθούν σε συνολικά 16 σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας, χωρισμένοι σε μικρές ομάδες των 3 ατόμων. Επίσης ομάδα από οκτώ κατηγορούμενους θα μεταφερθεί στις φυλακές Αυλώνα και ομάδα από άλλους έξι θα κρατηθεί στον Κορυδαλλό.

Έκλεισε ο πρώτος ανακριτικός κύκλος

Η αυλαία του πρώτου ανακριτικού κύκλου της πιο πολυπρόσωπης υπόθεσης σκληρής οπαδικής βίας έπεσε, χθες, με 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και έναν κατηγορούμενο Αλβανικής καταγωγής να οδηγούνται στη φυλακή ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

Στους κατηγορούμενους προστέθηκε και ένας Κροάτης, το όνομα του οποίου δεν περιλαμβάνεται στο διαβιβαστικό της αστυνομίας καθώς συνελήφθη αργότερα και είναι αδελφός ήδη κατηγορούμενου στην υπόθεση. Κι αυτός έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος.
Για ένα ακόμα πρόσωπο που περιλαμβάνεται στο διαβιβαστικό, Έλληνα, δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης καθώς δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα πλήρη στοιχεία του ενώ οι αρχές εκτιμούν πως υπάρχουν κάποιοι Κροάτες που έχουν διαφύγει από τη χώρα. Και χθες, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε ποινική ανάμειξή τους στη υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα