Νέα παρέμβαση Ντέμη για την ΑΕΚ – «Αυτή είναι η γνώμη μου…»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης με ανάρτησή του επανέρχεται στο θέμα των δηλώσεών του και συγκεκριμένα γιατί υποστήριξε στην εκπομπή του στη Nova ότι η ΑΕΚ ευνοήθηκε στο παιχνίδι απέναντι στον Άρη.

Και το έκανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. «Επειδή πάρα πολλοί με ρωτάτε γιατί είπα ότι η ΑΕΚ ευνοήθηκε από την διαιτησία, σας απαντώ: ο διαιτητής έδειξε ότι δεν ήθελε να αφήσει την ΑΕΚ με δέκα παίκτες. Θα μπορούσε στο πρώτο τάκλιν του Ρότα να βγάλει απευθείας κόκκινη, αλλά έβγαλε κίτρινη. Αυτό το δικαιολογώ ήταν στην ευχέρειά του. Στο δεύτερο τάκλιν όμως που ο παίκτης μας παίρνει μόνο πόδια, δίνει κόρνερ αντί για φάουλ και 2η κίτρινη-κόκκινη και αποβολή.

Την πρόθεση του την ξαναέδειξε στην φάση του Μήτογλου που βγάζει κίτρινη αντί για κόκκινη, πράγμα που «αναγκάζεται» να κάνει λόγω VAR. Μπορεί ο διαιτητής να μην ήθελε να βγάλει κόκκινη σε καμία ομάδα, δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι ευνοηθήκαμε από την μη αποβολή του Ρότα. Όπως αδικήθηκε η ΑΕΚ με τον ΟΦΗ έτσι αδικήθηκε και ο Αρης με εμάς. Γίνονται στο ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η γνώμη μου και όπως ξέρετε δεν συνηθίζω να την καλοπίζω» είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα