Νέα “διπλή” επίθεση της ΝΔ στον Τσίπρα – Για self test και SIEMENS

«Ο Τσίπρας χθες προσπάθησε να καλύψει το ψέμα με ψέμα αντί να βρει το θάρρος να ζητήσει μία συγγνώμη»

Νέα διπλή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, αναφορικά με τις χθεσινές του δηλώσεις για τον διαγωνισμό των self test αλλά και για την SIEMENS.

Σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς σημειώνει ότι ο κ. Τσίπρας για άλλη μια φορά ψεύδεται καθώς επιχείρησε να χρεώσει το φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ με τα self test σε ορισμένα στελέχη, ενώ ήταν κεντρική γραμμή του κόμματος με 52 βουλευτές, να κάνουν, μάλιστα και ερώτηση.

«Ο κ. Τσίπρας χθες προσπάθησε να καλύψει το ψέμα με ψέμα αντί να βρει το θάρρος να ζητήσει μία συγγνώμη», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας λέει χυδαία ψέματα. Χρέωσε το φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ με τα fake news για τα self tests σε συγκεκριμένα στελέχη, ενώ ήταν η κεντρική γραμμή του κόμματός του. Ανήμερα της εθνικής επετείου έβγαλε ανακοίνωση, επανήλθε την επόμενη μέρα, ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Ηλιόπουλος το αναπαρήγαγε σε συνεντεύξεις του, ενώ 52 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή μιλώντας για «ειδική αναφορά στην σχετική προκήρυξη σε λίστα εταιρειών που έχει συμπεριλάβει ο αρμόδιος κρατικός φορέας της Γερμανίας και στην οποία «δεσπόζουσα» θέση έχει η SIEMENS».

Όλα αυτά για έναν διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν 31 εταιρείες και δεν συμμετείχε η Siemens, το test της οποίας δεν πληρούσε καν τις προδιαγραφές του διαγωνισμού. Ο κ. Τσίπρας χθες προσπάθησε να καλύψει το ψέμα με ψέμα αντί να βρει το θάρρος να ζητήσει μία συγγνώμη.

ΥΓ: Προφανώς φοβήθηκε πως αν ζητούσε συγγνώμη θα τον επανέφερε στην τάξη και για αυτό ο κ. Πολάκης, ο οποίος εξακολουθεί να υβρίζει τη ΝΔ με την ανοχή του κ. Τσίπρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα