Νεϊμάρ: «Θέλω να πάω στην Ρεάλ»

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Parisien» ο Νεϊμάρ ενημέρωσε συμπαίκτες του στην Παρί Σεν Ζερμέν για την επιθυμία του να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, την ώρα που ο πατέρας του φαίνεται να συναντάται με ανθρώπους της «βασίλισσας».

Αυτό που όλοι θεωρούσαν δεδομένο πως θα συμβεί το καλοκαίρι του 2019 επισπεύδεται.

Φαίνεται πια πως είναι περισσότερο πιθανό από ποτέ ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από τη Μπαρτσελόνα, να φορέσει τη φανέλα των Μαδριλένων.

Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από τα συνεχή δημοσιεύματα τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ισπανία που επιμένουν ότι οι επαφές ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές προχωρούν κανονικά και ότι, παρά τις δυσκολίες, ο Νεϊμάρ θα είναι παίκτης της Ρεάλ την επόμενη σεζόν.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, η «Parisien», ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ενημέρωσε κάποιους από τους συμπαίκτες του στην Παρί Σεν Ζερμέν ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει μαζί τους και πλέον βλέπει το μέλλον του στη Μαδρίτη.

Αυτό συνέβη στη διάρκεια δείπνου που οργάνωσε ο Τιάγκο Σίλβα και στο οποίο ήταν παρόντες οι Βεράτι, Γιούρι, Παστόρε, Μαρκίνιος και Μότα.

Την ίδια ώρα στην χώρα της Ιβηρικής τα ρεπορτάζ επιμένουν ότι ήδη, εδώ και αρκετές εβδομάδες, έχουν γίνει συναντήσεις ανάμεσα σε ανθρώπους της Ρεάλ και στον πατέρα του Νεϊμάρ, ο οποίος λειτουργεί ως μάνατζέρ του.

Εκτιμάται, μάλιστα, πως η μεταγραφή μπορεί να φτάσει τα 250 εκατομμύρια ευρώ, με δεδομένο ότι η Παρί έδωσε πέρυσι 222 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η μεταγραφή δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, κάτι που σημαίνει ότι θα συνεχιστούν για αρκετό καιρό ακόμη τα δημοσιεύματα, οι φήμες και τα σενάρια.

Διαβάστε επίσης