Νεκρή βρέθηκε η Ισραηλινογερμανή που είχε απαχθεί από την Χαμάς από το φεστιβάλ στην έρημο

Η Shani Louk είχε απαχθεί ζωντανή εν μέσω της επίθεσης της Χαμάς - Την τραγική είδηση ανακοίνωσε η αδερφή της, Adi

Το πτώμα της Ισραηλινογερμανής Shani Louk, η οποία πιστεύεται ότι είχε απαχθεί ζωντανή εν μέσω της επίθεσης της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ στο Reim, βρέθηκε τη Δευτέρα, με την αδελφή της Louk, Adi, να επιβεβαιώνει τον θάνατο του Shani στο Instagram.

H Λουκ φαίνεται σε πλάνα που μοιράστηκαν την ημέρα της επίθεσης να κείτεται ακίνητη στο πίσω μέρος ενός φορτηγού αφού απήχθη και μεταφέρθηκε στη Γάζα.

Δεν ήταν σαφές αν ήταν ζωντανή στο βίντεο, αν και η μητέρα της Λουκ δήλωσε λίγες ημέρες αργότερα ότι ήταν ζωντανή και κρατούνταν σε νοσοκομείο στη Γάζα. Η μητέρα της Louk, Ricarda, δήλωσε στο γερμανικό RTL/ntv ότι ενημερώθηκε την Κυριακή ότι η κόρη της δεν ήταν πλέον ζωντανή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν οι προηγούμενες αναφορές σχετικά με το ότι η Λουκ κρατούνταν ζωντανή στη Γάζα ήταν ανακριβείς. Δεν είναι επίσης σαφές πού βρέθηκε το πτώμα της Louk και αν έχει επιστρέψει στο Ισραήλ.

Η Λουκ συμμετείχε στο μουσικό φεστιβάλ Supernova κοντά στο Ρέιμ στις 7 Οκτωβρίου, όταν οι τρομοκράτες της Χαμάς εξαπέλυσαν την επίθεσή τους, σκοτώνοντας πάνω από 260 πολίτες στο φεστιβάλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα