Νέο καψόνι Κλάτενμπεργκ στους διαιτητές

Οι Έλληνες διαιτητές βλέπουν στο πρόσωπο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ένα μισητό πρόσωπο, έναν άνθρωπο που αντί να βελτιώσει την εικόνα της ελληνικής διαιτησίας θέλει να την εξαφανίσει.

Ο Άγγλος ασθενής δεν είναι τυχαίο πως δεν ανέβασε κανέναν Έλληνα ρέφερι στη μεγάλη κατηγορία, αποτρέποντας την ύπαρξη κινήτρου, προκειμένου να προσελκύονται διαιτητές και να προσπαθούν για το καλύτερο.

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, ο Κλάτενμπεργκ εισηγήθηκε να πληρώνουν από την τσέπη τους τα τεστ covid οι διαιτητές και οι βοηθοί τής Super League!

Τον περασμένο Αύγουστο, στο πλαίσιο του σεμιναρίου στο Καρπενήσι, ο Κλάτενμπεργκ, μιλώντας στους διαιτητές, τους είχε προτρέψει να μην πληρώσουν συνδρομές στις ΕΠΣ, αν δεν πάρουν τα χρήματα που έδωσαν για τα τεστ της περσινής σεζόν!

Μέχρι πρότινος, αρκετοί διαιτητές έκαναν rapid τεστ, αλλά με την τελευταία αλλαγή στο υγειονομικό πρωτόκολλο είναι υποχρεωμένοι να κάνουν μοριακό. Ακόμα και οι εμβολιασμένοι!

Το mail που έλαβαν οι αξιολογημένοι της 1ης κατηγορίας με την απόφαση της ΕΠΟ προκάλεσε μίνι σοκ, ενώ η Ομοσπονδία έδωσε στεγνά τον Κλάτενμπεργκ, αναφέροντας πως ήταν δική του εισήγηση.

Η διοίκηση της ΕΠΟ καταβάλλει πάντως προσπάθεια, ώστε η διενέργεια των εξετάσεων να γίνεται με ταχείας δοκιμασίας (Rapid Τest) και όχι με μοριακό τεστ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα