«Nέο ΠΑΣΟΚ ο Τσίπρας- Ο Μαρινάκης ζητούσε να με διώξουν από την κυβέρνηση»

Επίθεση σε Αλέξη Τσίπρα,, Νίκο Κοτζιά, Πέτρο Κόκκαλη ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για τον Βαγγ΄έλη Μαρινάκη εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διατύπωσε αρχικά την θέση πως ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να γίνει το νέο ΠΑΣΟΚ, ο οποίος υποστήριξε πως είναι ασυμβίβαστο η παρουσία του Πέτρου Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς για το ποιος είναι το κανίς Thanassis που εμφανίζεται στο προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ, ο κ.Καμμένος είπε πως «μπορεί να τον αναγνωρίσει κανείς σε πολλούς, σε αυτούς που υπακούν στο χέρι της Μερκελ».

«Ο Τσίπρας έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στην κ. Μέρκελ και τη γερμανική πλευρά, ο δε Μητσοτάκης μας έχει φέρει εδώ τον (υποψήφιο του ΕΛΚ για την προεδρία της ΕΕ) Βέμπερ.

Οι ΑΝΕΛ πάντα διαχωρίζαμε τη θέση μας όταν πήγαινε προς τη γερμανική πλευρά η κυβέρνηση.

Ο Τσίπρας δεν είναι της Αριστεράς, διεκδικεί το χρίσμα των ευρωσοσιαλιστικών και διεκδικεί την πράσινη Αριστερά, δηλαδή να γίνει νέο ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο κ. Καμμένος, ο οποίος ερωτήθηκε και για την περίπτωση του Π. Κόκκαλη.

Αναφερόμενος στον Πέτρο Κόκκαλη, ο Πάνος Καμμένος τόνισε τα εξής: «Δεν μπορούμε να συμπλεύσουμε εμείς με τον Κόκκαλη, είναι ασυμβίβαστο η παρουσία Κόκκαλη στα ψηφοδέλτια.

Κανείς δεν έχει οικογενειακή ευθύνη, αλλά ο Πέτρος Κόκκαλης δεν είναι απλώς ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, είναι ένας άνθρωπος που η οικογένεια του έχει μετοχές σε εταιρεία που έχει δημόσια έργα την ΙΝΤΡΑΚΑΤ, και μετοχές στην Intracom Defence Systems που κάνει δουλειές με το υπουργείο Άμυνας.

Αυτό μπορεί να είναι νόμιμο, αλλά δεν είναι ηθικό» υποστήριξε ο κ.Καμμένος, τονίζοντας ότι ο Σ. Κόκκαλης στήριζε διαχρονικά το παλιό ΠΑΣΟΚ.

Nέες βολές σε Κοτζιά

Όσον αφορά την πολιτική αντιπαράθεση με τον Ν. Κοτζιά, ο κ.Καμμένος είπε ότι θα επιμείνει στις καταγγελίες του και αν δεν αρθεί η ασυλία και των δυο τους από τη Βουλή θα ζητήσει να παραιτηθούν και οι δυο από βουλευτές για να πάνε στα δικαστήρια.«Ο Κοτζιάς συντόνιζε τους παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών για το διαγωνισμό για τις θεωρήσεις.Ο κ. Κοτζιάς γι’ αυτό ξηλώθηκε.

Για τον Μανώλη Πετσίτη

Εγώ αυτή την υπόθεση ανέφερα στο υπουργικό συμβούλιο» τόνισε ο κ.Καμμένος, ο οποίος ερωτηθείς για την περίπτωση Πετσίτη, είπε ότι «τον είχα δει τον Μανώλη Πετσίτη το 2012 στις κοινές εκδηλώσεις».
«Από το ’15 και μετά μάλλον του κόψανε τα πόδια.

Δεν πιστεύω ότι ο κ. Παππάς συνέχιζε να δίνει το δικαίωμα από το 2015 και μετά στον κ. Πετσίτη» υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα ευρωσκεπτικιστής και κατά της ευρωπαϊκής ενοποίησης με την έννοια της τραπεζικής ενοποίησης.

«Η δική μας συμφωνία με τους θεσμούς ήταν τελική συμφωνία για την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια.
Σιγά – σιγά όσα υποσχεθήκαμε να δώσουμε δίνονται» ανέφερε ο κ.Καμμένος, ο οποίος τάχθηκε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων, επικρίνοντας την κυβέρνηση για πολύ μεγάλες καθυστερήσεις όπως στο Ελληνικό και στην ΕΛΒΟ.

Tι αποκάλυψε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο κ. Καμμένος αποκάλυψε κάτι που του μεταφέρθηκε όπως είπε από υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης. Ότι, δηλαδή ο κ. Μαρινάκης είπε προς την κυβέρνηση: «Διώξτε τον Καμμένο κι εδώ θα σας δώσω τον ΔΟΛ».

Και συνέχισε: «Μου είχε μεταφερθεί από την κυβέρνηση ότι το ζητούσε αυτό και προς τιμήν του ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι εγώ δεν διαπραγματεύομαι κανέναν ΔΟΛ για να σπάσω τη συνεργασία μου με τον Πάνο Καμμένο. Ας απαντήσουν εκείνοι αν θέλουν να το παραδεχθούν ή όχι».

Για τον Τέρενς Κουίκ και την Έλενα Κουντουρά εξέφρασε μεγάλη πικρία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με «έσκασαν» η Κουντουρά και ο Κουίκ».

Τέλος, για τις ευρωεκλογές είπε ότι δεν βλέπει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

 

Διαβάστε επίσης