Νέος βελτιωμένος τρόπος κλήσεων στο δίκτυο κινητής της WIND

Η τεχνολογία VoLTE (Voice over LTE) φέρνει ακόμα υψηλότερη ποιότητα κλήσεων στις υπηρεσίες φωνής

Την τεχνολογία VoLTE (Voice over LTE), που φέρνει ακόμα υψηλότερη ποιότητα κλήσεων στις υπηρεσίες φωνής, ενώ επιτυγχάνεται ταχύτερα η επικοινωνία των συνδρομητών της, ενεργοποίησε στο 4G δίκτυό της η Wind.

Όπως εξηγούν οι άνθρωποι της Wind η γνωστή εταιρεία telecoms ενισχύει συνεχώς το δίκτυό της ώστε να υποστηρίζει ό,τι χρειάζονται οι πελάτες της στην καθημερινότητά τους για να ζουν τον σύγχρονο κόσμο της επικοινωνίας.

Επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους συνδρομητές της για αξεπέραστη ποιότητα επικοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό και ενόψει της ολοκλήρωσης των προετοιμασιών των υποδομών της για την έλευση του 5G, η Wind προχώρησε στην εφαρμογή της υπηρεσίας VoLTE στο δίκτυο κινητής της.

Η φωνή στο VoLTE μεταδίδεται αποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας δεδομένων του LTE δικτύου. Η χρήση των δεδομένων από την υπηρεσία για την μετάδοση αυτή είναι δωρεάν για τον καταναλωτή. H μπαταρία δεν επηρεάζεται και μπορεί να διαρκεί περισσότερο σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο κινητής επικοινωνίας.

Η υπηρεσία VoLTE είναι διαθέσιμη σε πολλές συσκευές που μπορούν να την υποστηρίξουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα