Νετανιάχου: «Είμαστε όλοι μαζί σας την ώρα της μεγάλης σας θλίψης»

Μήνυμα συμπαράστασης προς τις οικογένειες των ισραηλινών στρατιωτών που έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο έστειλε ο πρωθυπουργός της χώρας

Με τους αξιωματούχους του ισραηλινού στρατού να ανακοινώνουν ότι 12 στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στις μάχες στη Γάζα από την έναρξη του πολέμου, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου έστειλε μήνυμα συμπαράσταση και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες τους.

«Βρισκόμαστε σε έναν δύσκολο πόλεμο. Θα είναι ένας μακρύς πόλεμος. Έχουμε σημαντικά επιτεύγματα σε αυτόν, αλλά και οδυνηρές απώλειες», αναφέρει ο ισραηλινός πρωθυπουργός στην ανακοίνωσή του.

«Γνωρίζουμε ότι κάθε ένας από τους στρατιώτες μας είναι ένας ολόκληρος κόσμος. Όλο το έθνος του Ισραήλ σας αγκαλιάζει, τις οικογένειες, από τα βάθη της καρδιάς μας. Είμαστε όλοι μαζί σας την ώρα της μεγάλης σας θλίψης», αναφέρει ο Νετανιάχου.

«Οι στρατιώτες μας έπεσαν σε έναν άδικο πόλεμο, τον πόλεμο για την πατρίδα μας», λέει ο Νετανιάχου. «Σας υπόσχομαι, πολίτες του Ισραήλ: θα ολοκληρώσουμε τη δουλειά. Θα συνεχίσουμε μέχρι τη νίκη».

Νωρίτερα ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως έντεκα μέλη του σκοτώθηκαν σε μάχες στη Λωρίδα της Γάζας εναντίον της Χαμάς.

Δεν διευκρίνισε ωστόσο, πότε, πώς, ούτε πού ακριβώς. Λίγη ώρα μετά, στη λίστα των νεκρών προστέθηκε ακόμη ένας στρατιώτης, ο 22χρονος Πντάγια Μαρκ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα