Νίκος Χαρδαλιάς: «Προτεραιότητα ο αθλητισμός στην Περιφέρεια Αττικής»

Η δέσμευση του νέου Περιφερειάρχη Αττικής για τις προτεραιότητές του στον αθλητισμό από το νέο έτος που θ’ αναλάβει

Την προσωπική του δέσμευση, αλλά και των συνεργατών του, στελεχών του ελληνικού αθλητισμού, υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «Αττική Μπροστά», για την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλητικού κινήματος, στην Περιφέρεια Αττικής, εντός του γενικού πλαισίου άσκησης μέσω του μαζικού αθλητισμού, εξέφρασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, στο αθλητικό γκαλά «Ο Αθλητισμός μας Ενώνει», που διοργανώθηκε, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

«Ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια. Εφόσον οι πολίτες της Αττικής μάς εμπιστευθούν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, θέλω να ξέρετε ότι δεν θα υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση. Από την επόμενη κιόλας ημέρα θα αρχίσουν οι συναντήσεις με τις Ομοσπονδίες, τα σωματεία και τους συλλόγους, για να ακούσουμε τα προβλήματα, τα αιτήματα, τις προσδοκίες τους για τον αθλητισμό και να δώσουμε λύσεις από την 1η Ιανουαρίου 2024 που θα πιάσουμε επίσημα δουλειά στην Περιφέρεια» υπογράμμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, περιστοιχισμένος από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του «Αττική Μπροστά»,που στην αθλητική διαδρομή τους δόξασαν διεθνώς την Ελλάδα, με μεγάλες διακρίσεις σε υψηλό επίπεδο διοργανώσεων.

Ο Ν. Χαρδαλιάς, σε μια όμορφη συνάντηση γνωριμίας με ανθρώπους από το χώρο του αθλητισμού και των αθλητικών media – σε ένα ιστορικό αθλητικό τοπόσημο, στο «σπίτι» του Ν.Ο.Β., στο Λαιμό Βουλιαγμένης – ανέπτυξε το σχέδιο του «για μια Περιφέρεια Πολιτισμού και Αθλητισμού», όπως δήλωσε, χαρακτηρίζοντας το προσωπικό του στοίχημα, καθώς έχει υπηρετήσει ενεργά και ως πρώην αθλητής χάντμπολ, αλλά και ως Δήμαρχος Βύρωνα και Πρόεδρος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού όταν αυτή κατέκτησε το ευρωπαϊκό Κύπελλο.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα