«Νονοί» για 200 παιδιά έγιναν οι εργαζόμενοι της ΔΕΛΤΑ

Η θυγατρική εταιρεία τροφίμων του Ομίλου Vivartia προσφέρει επί σειρά ετών προϊόντα της στην κοινωνία, σε ποσότητες που ξεπερνούν τις 1.000.000 μερίδες κάθε χρόνο

«Νονοί» για 200 παιδιά που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί», μέσω του σωματείου-μέλους του «Οι Φίλοι του Παιδιού», έγιναν το φετινό Πάσχα η ΔΕΛΤΑ και οι εργαζόμενοί της.

Με στόχο να νιώσουν τα παιδιά φροντίδα και χαρά, οι εργαζόμενοι της θυγατρικής εταιρείας τροφίμων του Ομίλου Vivartia κατασκεύασαν όμορφες λαμπάδες για κάθε ηλικία και τις προσέφεραν στα παιδιά μαζί με τσουρέκια, προϊόντα της εταιρείας, αλλά και πασχαλινές ευχές με την υπογραφή του κάθε εργαζόμενου που έκανε την προσφορά. Τα πασχαλινά δώρα παρέδωσε αντιπροσωπεία των εργαζομένων στο σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», που είναι μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», την Πέμπτη 19 Απριλίου, ώστε να δοθούν έγκαιρα στα παιδιά.

Θυμίζεται ότι η ΔΕΛΤΑ, με ευαισθησία και συνέπεια, προσφέρει επί σειρά ετών στην κοινωνία προϊόντα της, που ξεπερνούν τις 1.000.000 μερίδες κάθε χρόνο, με σκοπό την κάλυψη βασικών διατροφικών αναγκών των συνανθρώπων μας, δίνοντας προτεραιότητα στο παιδί και την οικογένεια. Παράλληλα, οι εργαζόμενοί της, με κάθε ευκαιρία, προσφέρουν και οι ίδιοι, υλοποιώντας ποικίλες δράσεις εθελοντισμού.

 

Διαβάστε επίσης