«Ντύνεται» στα «κιτρινόμαυρα» το Ελληνικό

Για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα πρέπει να περιμένουμε δύο χρόνια. Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, ώστε να είναι έτοιμη η «φυσική» έδρα της «Ένωσης» και να γυρίσουν σε αυτοί οι «κιτρινόμαυροι» όταν επιστρέψουν και στη Super League, κάτι που υπολογίζουν να το πράξουν άμεσα με δύο διαδοχικές ανόδους. Ωστόσο, οι άνθρωποι της ΑΕΚ και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν σκέφτεται μόνο μακροπρόθεσμα, αφού επιθυμεί το γήπεδο του Ελληνικού που θα χρησιμοποιηθεί σαν έδρα της ομάδας τα επόμενα δύο χρόνια να έχει «κιτρινόμαυρο» χρώμα. Για τον σκοπό αυτό παρήγγειλε 22.000 καθίσματα στα χρώματα της ομάδας.

Ο «Τίγρης» άλλαξε γνώμη αναφορικά με την πρόταση που είχε κάνει στο ΟΑΚΑ για την παραχώρηση 9.000 καθισμάτων από το κολυμβητήριο, αφού διαπίστωσε ότι αυτά δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Για τον λόγο αυτό επέλεξε να παραγγείλει καινούρια καθίσματα, αφού σε καμία περίπτωση δεν προτίθεται να κάνει… πρόχειρες δουλειές. Ο Μελισσανίδης θέλει ακόμη και το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει ως προσωρινή έδρα η ΑΕΚ να αντιπροσωπεύει πλήρως την «Ένωση», γι’ αυτό πέρα από τα καθίσματα που θα τοποθετηθούν στις νέες λυόμενες εξέδρες που επίσης έχει παραγγείλει, φρόντισε να καλύψει και τα υπόλοιπα του γηπέδου, ώστε να αντικατασταθούν τα μπλε με κιτρινόμαυρα.

Όσον αφορά το θέμα της Νέας Φιλαδέλφειας, ο «Τίγρης» ενημερώθηκε πλήρως για το γήπεδο της Γιουβέντους, στο οποίο και ξεναγήθηκε την Πέμπτη. Στόχος είναι η έδρα της «μεγάλης κυρίας» να γίνει οδηγός για την κατασκευή αυτής της «Ένωσης». Μάλιστα, επιθυμία του Μελισσανίδη είναι να φτάσει η χωρητικότητα του νέου γηπέδου στις 30.000 ή λίγο λιγότερο, αν αυτό είναι εφικτό. Ήδη έχει εξασφαλιστεί ένα μεγάλο μέρος του ποσού που θα χρειαστεί για την ανέγερση της έδρας της «Ένωσης», ενώ αυτό που αναμένεται είναι να γίνουν όλες οι απαραίτητες μελέτες κι ακολούθως να ξεκινήσουν τα έργα.

Μετά τους Ανάκογλου, Τσουμάγκα ο Κορδέρο

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε κύλησε πολύ καλά για την ΑΕΚ, αφού οι επαφές του Νίκου Λυμπερόπουλου με τους Τάσο Τσουμάγκα και Δημήτρη Ανάκογλου στέφθηκαν με επιτυχία και οι δύο ποδοσφαιριστές συμφώνησαν να μείνουν στην «Ένωση» και να υπογράψουν τετραετή συμβόλαια συνεργασίας. Μετά τους συγκεκριμένους δύο, στόχος των ανθρώπων που χειρίζονται τα αγωνιστικά θέματα είναι να πείσουν και τον Μιγκέλ Κορδέρο να παραμείνει στην ομάδα. Ενδεχόμενο που έχει πολλές δυσκολίες για να πραγματοποιηθεί, αφού ο Ισπανός άσος φέρεται να έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της 2ης κατηγορίας της χώρας του. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να ανανεώσει, αφού ο Κορδέρο είναι ένας ποδοσφαιριστής τις ικανότητες του οποίου εκτιμάει ο Μελισσανίδης και οι άνθρωποι της ΑΕΚ του πρότειναν να του καλύψουν τα οφειλόμενα της φετινής σεζόν, ενώ το συμβόλαιο που θα του προσφέρουν θα είναι αρκετά καλό για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα