Διπλό φονικό στο φινάλε!

Είναι η σειρά που καθήλωσε κάθε Έλληνα τηλεθεατή. Οι εξελίξεις αναμένονται να είναι καταιγιστικές και απρόβλεπτες, ανοίγοντας καινούρια μέτωπα για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το «TV ΕΘΝΟΣ», σπουδαία είναι τα αποκαλυπτήρια που πρόκειται να γίνουν στο τελευταίο επεισόδιο! Εκείνο που θα κυριαρχήσει είναι η μεγάλη αποκάλυψη πως η Βίκυ είναι τελικά η Βάσω και πως ο Σταύρος είναι γιος του. Ο Μαλτέζος για πρώτη φορά στη ζωή του θα πονέσει αληθινά και θα νιώσει τι θα πει προδοσία. Τυφλωμένος από θυμό, θα προσπαθήσει να εκδικηθεί με κάθε τρόπο τη Βίκυ, γιατί πιστεύει πως έχει στήσει εις βάρος του μια ολόκληρη πλεκτάνη. Έτσι την επισκέπτεται, λογομαχούν και ο καβγάς τους ξεφεύγει τόσο από τα όρια που φτάνει μέχρι το θανάσιμο(;) τραυματισμό της Βίκυς!

Την ίδια ώρα ο Άρης αποφασίζει να φτάσει στα άκρα για τα μάτια της Φαίης. Βλέποντας πως παρά τις προσπάθειες του δεν καταφέρνει να εμποδίσει και να καταστρέψει τον γάμο της Φαίης με τον Σταύρο και πάνω στην παρανοϊκή απόγνωσή του, δεν διστάζει να σχεδιάσει τη δολοφονία της!

Ένα παιχνίδι χωρίς τέλος ξεκινάει για μια ακόμα φορά ανάμεσα στον Μαλτέζο και την Άννα. Ενώ απρόβλεπτες φαίνεται να είναι οι εξελίξεις μετά τον περίεργο θάνατο του Μπίλυ στη φυλακή. Ο Μαλτέζος αποφασίζει να σκηνοθετήσει την υποτιθέμενη απόδρασή του προκειμένου η Άννα να μην μάθει τίποτα. Προς μεγάλη απογοήτευση των τηλεθεατών, ο Δημήτρης Μαλτέζος δεν θα μπει τελικά στη φυλακή!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα