Ντόπες Μεντιλίμπαρ: «Νικήσαμε και μπορούμε να πανηγυρίσουμε εμείς»

«Θα πάμε να κερδίσουμε και στην έδρα τους»

Ντόπες Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά το 3-2 επί της Φενέρ. Ο Βάσκος τεχνικός διαπίστωσε πως υπήρχε κατήφεια γιατί το 3-0 έγινε 3-2, και ανέλαβε πρωτοβουλία να ενισχύσει το ηθικό τους.

“Συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και συνολικά ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μπορούσαμε να έχουμε πάρει πιο καθαρό σκορ μετά το 3-0, αλλά κάναμε λάθη που δεν έπρεπε. Και πάλι, όμως, νικήσαμε και δεν θέλω να σας βλέπω στενοχωρημένους.

Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τρόπο θετικό. Νικήσαμε, έχουμε προβάδισμα και θα πάμε στο δεύτερο παιχνίδι να πάρουμε την πρόκριση. Μπορούμε να παίξουμε το ίδιο καλά και καλύτερα στην έδρα τους και να πανηγυρίσουμε εμείς στο τέλος», ήταν τα λόγια του.

Αντίστοιχα και τα όσα είπε ο Ελ Αραμπί. “Τι πάθατε; Νικήσαμε και θα στενοχωρηθούμε; Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμη. Πριν λίγες εβδομάδες δεν μας υπολόγιζε κανείς και δείτε που είμαστε σήμερα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Συνέλθετε, δεν χρειάζεται στενοχώρια. Θα πάμε να νικήσουμε και στην έδρα τους και θα περάσουμε εάν παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε σε καλό δρόμο, παίζουμε καλά και αυτό έχει σημασία”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα